Φωτεινή Αθερίδου: Σπάνια έξοδος με τον σύντροφό της και τους φίλους της!

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Chicago

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Chicago, ένα από τα κορυφαία musicals όλων των εποχών σε παραγωγή της People Entertainment Group και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, πήγε η Φωτεινή Αθερίδου με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Το ζευγάρι έδωσε το παρών το βράδυ της Τρίτης στο «Θέατρο Ολύμπια – Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας». Εκεί ήταν μαζί με φίλους τους, όπως τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και άλλους. 

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας-Σπύρος Χατζηαγγελάκης-Φωτεινή Αθερίδου

Γιώργος Χρανιώτης-Φωτεινή Αθερίδου-Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας-Φωτεινή Αθερίδου

Γιάννης Ποιμενίδης-Κωνσταντίνος Μαγκλάρας-Φωτεινή Αθερίδου

Σμαράγδα Καρύδη-Νάντια Μπουλέ-Νάντια Κοντογεώργη

Η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο γιος τους θα πάρει το όνομα Θοδωρής, από τον μπαμπά της ηθοποιού, τον Θοδωρή Αθερίδη. 

Λίγα λόγια για την παράσταση 

Το παγκοσμίου φήμης έργο των Τζον Κάντερ, Φρεντ Εμπ και Μπομπ Φόσι υποστηρίζεται από ένα δυνατό cast ηθοποιών και πρόκειται για μία πραγματική υπερπαραγωγή με 34 συντελεστές επί σκηνής.

Τον ρόλο της Roxie Hart αναλαμβάνει η Νάντια Μπουλέ, ενώ της Velma Kelly η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Στο ρόλο του δικηγόρου Billy Flynn θα απολαύσουμε σε διπλή διανομή τον Αιμιλιανό Σταματάκη και τον Αργύρη Πανταζάρα. Ο Μίνως Θεοχάρης θα υποδυθεί τον Amos Hart ενώ τον ρόλο του Fred θα αναλάβει ο Γιάννης Ποιμενίδης. Στο ρόλο της Mama Morton η εξαιρετική Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Την απόδοση στα ελληνικά υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, τη μουσική διδασκαλία και διεύθυνση ορχήστρας ο Αλέξιος Πρίφτης, τις χορογραφίες η Chali Jennings, τα σκηνικά σχεδιάζει ο Μανόλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top