Νικολέττα Ράλλη:Η ερωτική εξομολόγηση για τον σύντροφό της και η εγκυμοσύνη

Το όνομα που θα δώσει στην κόρη της και οι ανησυχίες της

To πρώτο της παιδάκι περιμένει η Νικολέττα Ράλλη, καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η παρουσιάστρια πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της και τις ανησυχίες της. 

Μάλιστα, είπε ότι περιμένει κοριτσάκι και πιθανότατα θα πάρει το όνομα Σοφία, όπως είναι το όνομα της μητέρας του συντρόφου της. 

«Είναι πολύ ωραία και λίγο αγχωτική περίοδος. Δεν την περίμενα γιατί ουσιαστικά, εγώ τουλάχιστον, έρχομαι αντιμέτωπη με κάτι το οποίο δεν έχω ιδέα τι γίνεται εκεί μέσα. Δηλαδή αν μπορούσα να έχω έναν υπέρηχο μονίμως συνδεδεμένο πάνω μου και μπορούσα να ακούω συνέχεια την καρδιά του, πως όλα κυλούν τέλεια, θα το ήθελα πάρα πολύ» πρόσθεσε.

«Πάω συνέχεια στον γιατρό χωρίς να χρειάζεται! Άμα μπορείς να πηγαίνεις, γιατί να μην το κάνεις; Από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μετά, οπότε κάνεις τον 4d υπέρηχο, βλέπεις πως θα είναι το παιδί όταν θα γεννηθεί», συμπλήρωσε η Νικολέττα Ράλλη.

Όσον αφορά τη σχέση που οδήγησε στην εγκυμοσύνη της, η Νικολέττα Ράλλη ξεκαθάρισε με ειλικρίνεια πως «αν εξαιρέσεις μια σχέση στο παρελθόν, που έτυχε να είναι γνωστός ο άντρας γι’ αυτό και πήρε δημοσιότητα, ποτέ κανείς δεν ξέρει με ποιον ήμουν και πως ήμουν. Δεν έχω βάλει ποτέ φωτογραφία με άντρα στο Instagram και δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ την προσωπική μου ζωή. Αν έχω ερωτηθεί, δεν έχω απαντήσει γιατί απλά δεν θέλω».

«Ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια και παιδιά αλλά απέχει πάρα πολύ το να το φαντάζεσαι και να σου συμβαίνει» πρόσθεσε η Νικολέττα Ράλλη.

Για τον σύντροφό της είπε: «Στον Μιχάλη με κέρδισε το γεγονός ότι καταρχάς γελάω πάρα πάρα πολύ. Στη φάση που εξελίχτηκε πολύ όμορφα η σχέση μας ήταν πολύ σημαντικό ότι δεν ήταν η κλασσική σχέση… Ήταν πιο πολύ φίλος μου, είναι φίλος μου. Κάνουμε πολύ καλή παρέα, είναι σαν να έχω βρει τον κολλητό μου. Καλά υπάρχει και το ερωτικό κομμάτι…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top