Υποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο σχολείο του πρίγκιπα George και της Charlotte

«Συναγερμός» στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Ανήσυχα είναι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και αυτό γιατί στο σχολείο που φοιτούν ο πρίγκιπας George και η Charlotte υπάρχουν ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Ακόμα τέσσερις νεκροί στην Ιταλία - 322 επιβεβαιωμένα κρούσματα

Τέσσερις μαθητές, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι οποίοι επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία παρουσίασαν συμπτώματα γρίπης και τώρα βρίσκονται σε απομόνωση μιας και φοβούνται για μόλυνση από τον φονικό ιό.

Τα παιδιά, που φοιτούν στο σχολείο Thomas’s Battersea, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τρόμος στην Ιταλία: Εξαπλώθηκε σε Φλωρεντία και Σικελία ο κορωνοϊός

«Οπως όλα τα σχολεία, παίρνουμε πολύ σοβαρά τις υποψίες για τον κορωνοϊό καθώς όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να μην εξαπλωθεί. Πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες της κυβέρνησης. Αυτή τη στιγμή, είναι πολύ λίγοι εκείνοι που έχουν ύποπτα συμπτώματα. Αυτοί πάντως παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να φανεί το τι ακριβώς έχουν. Φυσικά, όλοι οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά και σύντομα ίσως κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.», φέρεται να δήλωσε στο ισπανικό ειδησεογραφικό site «El Confidencial» πηγή από το σχολείο των παιδιών του πρίγκιπα William και της Kate Middletton επιβεβαιώνοντας ότι έχουν παρθεί τα ανάλογα μέτρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top