Κώστας Βουτσάς: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του

Τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από το Αττικό Νοσοκομείο

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ»

Ο «αιώνιος έφηβος» του ελληνικού κινηματογράφου, ο Κώστας Βουτσάς δεν είναι πια εδώ. Μετά από 19 μέρες σκληρής μάχης στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου «έφυγε» από τη ζωή σήμερα στις 02:24, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στο θέατρο και τον κινηματογράφο. 

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος για το αστείρευτο ταλέντο του, αλλά και τη λαμπερή του προσωπικότητα, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 7 Φεβρουαρίου. 

Κώστας Βουτσάς: Η τελευταία συνέντευξη του σπουδαίου ηθοποιού

Κανείς δεν πίστεψε πως ο Κώστας δε θα τα καταφέρει. Στις 24 Φεβρουαρίου όμως η υγεία του παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια. 

Βουτσάς: Συγκινεί το post της κόρης του για την κατάσταση της υγείας του

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ο επιβαρυμένος οργανισμός του δεν άντεξε,  βυθίζοντας όλη την Ελλάδα στο πένθος.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από το Αττικό Νοσοκομείο σημειώνει πως αυτή η πολυοργανική ανεπάρκεια ήταν και η αιτία θανάτου του. 

Αναλυτικά το ανακοινωθέν αναφέρει:

«Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top