Βουτσάς: Συγκινεί το post της κόρης του για την κατάσταση της υγείας του

«Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε»

Μαχητής ο Κώστας Βουτσάς: «Ο αγαπημένος μας πάει καλύτερα!»

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό της στο Facebook ένα μακροσκελές κείμενο με σκοπό να ευχαριστήσει δημόσια το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο πολυαγαπημένος της μπαμπάς, αλλά και να ενημερώσει τον κόσμο για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

Για 15η ημέρα στη ΜΕΘ ο Κώστας Βουτσάς - Τι λέει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

«Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση.

Εμείς είμαστε κοντά του, οι κόρες του, η μαμά μας, η σύζυγός του και η οικογένεια του- και Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη. Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστούμε πολύ! Με αγάπη από τον Κώστα και την οικογένεια του», έγραψε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Βουτσά.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top