Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Όταν χώρισα κλάταρε ο οργανισμός μου»

«Νόμιζα ότι έχω θέμα υγείας»

Σπάνια εξομολόγηση ψυχής έκανε η Ελένη Μενεγάκη για την περίοδο του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο, έκανε σήμερα στην εκπομπή της. 

H παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει να μιλάει για τόσο προσωπικά θέματα ωστόσο μετά από μια σχετική αναφορά που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη που είχε καλεσμένη, η Ελένη μίλησε για τα όσα πέρασε την περίοδο που χώριζε.

«Όλοι έχουμε περάσει φάσεις δύσκολες, έχουμε αισθανθεί ψυχολογικά πολύ πιεσμένοι, υπερβολικά πολύ και όταν δεν μπορούμε να το βγάλουμε από μέσα μας ξαφνικά ο οργανισμός μας χτυπά καμπανάκια. Μου είχε συμβεί την περίοδο που χώρισα, κλάταρε ο οργανισμός μου και νόμιζα ότι είχα θέματα υγείας. Πήγα και έκανα ότι εξετάσεις υπήρχαν και μου έλεγε ο παθολόγος μου βρε κορίτσι μου δεν έχεις τίποτα, έχεις πιεστεί και του έλεγα όχι κάτι έχω. Και είμαι άνθρωπος πολύ δυνατός.

Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Μάκη της!

Έκανα ότι εξέταση υπάρχει, ακόμα και τις πιο ακριβές, τις έκανα όλες. Γυρνούσα με τον πάκο τις εξετάσεις στον παθολόγο και του έλεγα δεν είμαι καλά και τρέχανε πλημμύρα τα δάκρυα! Και μου έλεγε ο παθολόγος μου το θέμα σου, είναι εδώ (σ.σ. στο μυαλό), ότι και να ψάξεις στο κορμί σου δεν έχεις τίποτα. Είσαι υγιέστατη! Είχε δίκιο…

Πήρα το χρόνο μου, συνήλθα και συνειδητοποίησα αυτό που μου συμβαίνει. Είχα πιεστεί ψυχολογικά με αυτό που μου συνέβαινε και με αυτό που είχα να αντιμετωπίσω γύρω μου και πώς το αντιμετώπιζαν οι απ’ έξω, πήρα το χρόνο μου και το αντιμετώπισα σε 6 με 7 μήνες. Μόνο του έγινε και πέρασε. Όλοι έχουν δυνάμεις που δεν τις ξέρουν. Εγώ τη δύναμη μου την πήρα από άνθρωπο».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top