Νέος έρωτας για τη Φαίη Σκορδά τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της!

Το on air σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τα βέλη του έρωτα «χτύπησαν» και πάλι τη Φαίη Σκορδά, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα.

Το περιοδικό Hello δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού αναφέροντας ότι η παρουσιάστρια δεν είναι πια μόνη, καθώς ο γοητευτικός άνδρας στέκεται διακριτικά στο πλευρό της εδώ και  έναν χρόνο.

Το ‘καψαν στο πάρτι για τα γενέθλιά τους Σκορδά και Ουγγαρέζος

Φαίη Σκορδά: Αγκαλιές στο κρεβάτι με τον γιο της

Ο σύντροφος της Φαίης λέγεται Νίκος Ηλιόπουλος και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz.

Το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το εξώφυλλο του εβδομαδιαίου περιοδικού λέγοντας: «Η αλήθεια είναι πως όλοι αναρωτιόνταν όλα αυτά τα χρόνια για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή. Κανένας όμως δεν ήξερε τίποτα. Η ίδια όμως φαίνεται πως τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της είναι και πάλι ερωτευμένη. Και μάλιστα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι και γύρω στον ένα χρόνιο μαζί. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν της είναι άγνωστος. Είναι ένας άνθρωπος των media και εκτός αυτού της έστησε και το site της».


«Τώρα σε ποια στιγμή αυτή η γνωριμία μετατράπηκε σε φιλία και η φιλία σε έρωτα, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν οι δυο τους. Με τη Φαίη τα τελευταία χρόνια έχουμε απομακρυνθεί αρκετά, ωστόσο την ξέρω αρκετά σαν άνθρωπο. Και πιστεύω ότι για να επιλέγει αυτή τη στιγμή να δημοσιοποιήσει τη σχέση της αυτό σημαίνει πως είναι καλά, ότι ήταν έτοιμη να μιλήσει για αυτό το νέο κεφάλαιο και δεν ήθελε άλλο να παίζει κρυφτούλι», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top