Βίκυ Κάβουρα: «Πέρασα δύσκολα... Δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς μου!»

Η άγνωστη ιστορία της όμορφης ηθοποιού

Δείτε στο βίντεο τι αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Η πανέμορφη ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και αποκάλυψε γεγονότα της ζωής της που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστά στους περισσότερους.

Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Full in love στην Ελβετία!

Εντύπωση προκάλεσε η εξομολόγησή της για μία δύσκολη περίοδο που βίωσε, κυρίως, λόγω των οικονομικών της. Όπως αποκάλυψε, εκείνη την πραγματικά δύσκολη περίοδο της ζωής της δεν γνώριζε κανείς την οικονομική δυσκολία που περνούσε, ακόμα και η οικογένειά της.

«Την χειρότερη περίοδο οικονομικά της ζωής μου δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς μου και ο κόσμος νόμιζε ότι είμαι πλούσια. Ήταν οι συγκυρίες, ήταν η περίοδος της κρίσης. Θέλω να είμαι ανεξάρτητη, κι ας έχω σύντροφο. Να πατάω στα πόδια μου». 

Γιώργος Λιάγκας-Βίκυ Κάβουρα: Και η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στο πώς θέλει να είναι ο σύντροφός της.

Βίκυ Κάβουρα: Στο θέατρο με τον σύντροφό της

«Θέλω να δίνω, αλλά δεν έχω ανάγκη να ζητάω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγαίνει. Έμεινα τέσσερα χρόνια μόνη μου, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν ήμουν μόνη μου, δεν είχα πάει σε κάποιο μοναστήρι. Ήθελα έναν άνθρωπο που θα ταιριάζουν οι ψυχές μας. Ώστε να εμπιστευτώ και να μπω σε μια σχέση. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι καλός, να έχει καλοσύνη μέσα του», επεσήμανε η Βίκυ Κάβουρα.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top