Η. Παπαγεωργίου: Φίλη της απαθανάτισε το τρυφερό φιλί στο στόμα με τον Snik

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται!

Τα 32α γενέθλιά της γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ένα μεγάλο πάρτι σε γνωστό μαγαζί του κέντρου της Αθήνας! Η κριτής του GNTM, με casual look και εντελώς άβαφη διασκέδασε με την ψυχή της παρέα με αγαπημένους της φίλους και φυσικά, τον σύντροφό της, Snik

Τα γενέθλια του μοντέλου στάθηκαν αφορμή ώστε οι δυο τους να μοιραστούν για πρώτη φορά κοινά στιγμιότυπά τους στο Instagram εκπλήσσοντας τους πάντες.

Παπαγεωργίου: H φωτογραφία και το emoji που φούντωσαν τις φήμες εγκυμοσύνης

Αλλά δεν ήταν μόνο τα δικά τους post που είδαμε. Πολλοί ήταν και οι φίλοι του ζευγαριού που έκαναν Instastories. Μία απ’ αυτούς και η Βασιλική Ρούσσου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» και είναι κολλητή φίλη της Ηλιάνας. Η Βασιλική κοινοποίησε δημόσια στο Instagram μία από τις πιο τρυφερές στιγμές του ζευγαριού.

Πρόκειται για τη στιγμή του ‘’surprise’’, τη στιγμή που ο Snik μπαίνει στο μπαρ κρατώντας την τριώροφη σοκολατένια τούρτα. Η Ηλιάνα Παπαγεωρίου, τον κοιτάζει, χαμογελά και τον φιλά τρυφερά στο στόμα, κουρνιάζοντας στην αγκαλιά του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top