Οικονομόπουλος: Το τέλος των εμφανίσεων, η Πάολα και η μείωση μισθού

Ο τραγουδιστής αποχώρησε ξαφνικά από το Κέντρο Αθηνών

«Σαν βόμβα» έσκασε η ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σύμφωνα με την οποία ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Κέντρο Αθηνών ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας και μεγάλης επιτυχίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Oikonomopoulos (@nikos_oikonomopoulos_official) on

Η αιφνιδιαστική του αποχώρηση εξέπληξε τους πάντες, αφού το σχήμα κανονικά έπρεπε να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» η ρήξη ήταν μεταξύ του Νίκου Οικονομόπουλου και του επιχειρηματία που έχει το μαγαζί.

Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Διασκέδασε στον Γιαννιά!

Ο ρόλος της Πάολα

Όλα ξεκίνησαν στην αρχή της σεζόν, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας πρότεινε στον τραγουδιστή να συνεργαστεί με ακόμα ένα μεγάλο καλλιτέχνη, με το όνομα της Πάολα να είναι το επικρατέστερο. Ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε την εν λόγω πρόταση, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να« κρατάει» μόνος του το μαγαζί.

«Του ζήτησαν μείωση μισθού»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και τον Κώστα Φραγκολιά, αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε τον έντονο καυγά ανάμεσά τους ήταν το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε από τον Νίκο Οικονομόπουλου μείωση του μισθού του, δεδομένης της κρίσης που υπάρχει στην νυχτερινή Αθήνα, με πολλά μαγαζιά να κατεβάζουν ρολά ή να μειώνουν τις ημέρες των εμφανίσεων τους. Εκείνος αρνήθηκε και έτσι ήρθε το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δε θα εμφανιστεί ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο στο Κέντρο Αθηνών, παρά τις κρατήσεις που υπάρχουν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top