Θάνατος Κοτανίδη: «Ήταν στην εντατική εδώ και 20 ημέρες»

«Είμαι διαλυμένος», είπε ο Ηλίας Λογοθέτης

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση του θανάτου του Γιώργου Κοτανίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης

Η δυσάρεστη είδηση «βύθισε» στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.  Ανάμεσα σε αυτούς και ο πολύ καλός του φίλος και συνάδελφος, Ηλίας Λογοθέτης, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ηθοποιός δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Το star.gr, επικοινώνησε με τον ταλαντούχο ηθοποιό ο οποίος κατέρρευσε στο άκουσμα του τραγικού νέου. «Δεν είμαι καθόλου καλά. Είμαι διαλυμένος. Δεν μπορώ να πω τίποτα. «Έφυγε» ένας αγαπημένος άνθρωπος», είμαι με σπασμένη φωνή και πρόσθεσε: «Κανείς δεν ήξερε ότι ήταν στο νοσοκομείο. Όλοι ήμασταν στο σκοτάδι. Προχθές με πήρε τυχαία τηλέφωνο ένας φίλος και μου είπε ότι ήταν στην εντατική 15-20 ημέρες. Ήξερα ότι έπαιζε σε μια θεατρική παράσταση και θεωρούσα ότι ήταν καλά. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Κοτανίδης έπασχε από αναπνευστική ανεπάρκεια, η οποία επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top