Στεφανία Λυμπερακάκη: Ποια είναι η 17χρονη που πάει Eurovision!

Θα μας εκπροσωπήσει η Ελληνίδα... Ariana Grande

Παρότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα -η ΕΡΤ θα κάνει την ανακοίνωση στο τέλος της επόμενης εβδομάδας-, η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65o Διαγωνισμό της Eurovision.

Είναι επίσημο! Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

H νεαρή τραγουδίστρια που θυμίζει κάτι μεταξύ Ariana Grande και Rihanna τόσο εμφανισιακά όσο και ρεπερτοριακά, είναι πολύ γνωστή στη χώρα όπου γεννήθηκε, την Ολλανδία, αλλά και σε όλο το σκανδιναβικό μπλοκ, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στις 12 Μαΐου στο Ρότερνταμ.

Το τραγούδι σε ποοπ ύφος θα φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία του διαγωνισμού. Τη σκηνική επιμέλεια έχει αναλάβει ένας ακόμα έμπειρος του θεσμού, ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ποια είναι η Στεφανία Λυμπερακάκη

Η όμορφη Στεφανία γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια.

Το 2013 συμμετείχε στο ολλανδικό «The Voice Kids».

Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» κυκλοφόρησε το 2018 ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια.

Το τελευταίο της single με τίτλο «Turn around» κυκλοφόρησε στο τέλος του 2019.

Στον κόσμο της Eurovision δεν είναι άγνωστη, αφού το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς!

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη επικρατέστερη για να πάει στη Eurovision!

Το καλοκαίρι του 2019 την είδαμε στη σκηνή των MAD Video Music Awards να τραγουδάει με την Κόνι Μεταξά και την Ιλένια Ουίλιαμς το τραγούδι «Con Calma».

Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Έχει δώσει τη φωνή της στην ολλανδική μεταγλώττιση της ταινίας «Dolittle»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top