Oι πιο λαμπεροί γάμοι της 10ετίας στην Ελλάδα!

Πολλοί ήταν οι διάσημοι Έλληνες που παντρεύτηκαν

Μία δεκαετία έκλεισε και μία άλλη ξεκίνησε! Το star.gr συγκέντρωσε μερικούς από τους πιο συζητημένους γάμους των Ελλήνων celebrities.

Αναμφισβήτητα κάποιοι από τους γάμους των διάσημων Ελλήνων έμειναν αξέχαστοι, είτε λόγω των καλεσμένων, είτε λόγω της εντυπωσιακής τελετής, είτε λόγω της λαμπερής νύφης.

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Μάνη και μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Μάξιμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 6 Οκτωβρίου του 2018 στο εκκλησάκι που υπάρχει στο ξενοδοχείο του γαμπρού στη Μύκονο και ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.  

Η νύφη επέλεξε να φορέσει μία υπέροχη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Το love story του ζευγαριού που ζει τον απόλυτο έρωτα!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου του 2018 στην Εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ της Σίφνου. Η Χριστίνα Μπόμπα έφτασε στην εκκλησία υπέρλαμπρη μέσα στο λευκό της νυφικό δια χειρός Celia Kritharioti, πάνω σε ένα σκάφος. 

Το νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη ειδικά για εκείνη ήταν όλο κεντημένο με πολύτιμα στολίδια και συνέχιζε με τούλι στο κάτω μέρος, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το πίσω μέρος, καθώς όλη η πλάτη ήταν ανοιχτή με το σκίσιμο να φτάνει μέχρι το πλάι. Την εντυπωσιακή εμφάνιση της νύφης ολοκλήρωσε το κεντητό πέπλο το οποίο έπεφτε αέρινα, δημιουργώντας μεγάλη ουρά.

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας

Ο γάμος του καλοκαιριού του 2019 ήταν αυτός της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο στον λόφο του Φιλοπάππου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, λιγότερο από ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές.

Ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 150. Η Τζένη Μπαλατσινού δεν έστησε τον γαμπρό και έφτασε συνοδευόμενη από τον γιο της Μάξιμο. 

Δείτε τo φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο Μπαλατσινού-Κικίλια

Το εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα ήταν της εταιρείας Zeus & Dione και τόνιζε την ψηλόλιγνη σιλουέτα της, αφήνοντας ακάλυπτη την πλάτη της. Έχοντας τα μαλλιά της κάτω και επιλέγοντας ένα απλό και natural βάψιμο, η Τζένη Μπαλατσινού ήταν απαστράπτουσα, με τα φλας να παίρνουν «φωτιά». Η γαμήλια ανθοδέσμη αποτελούταν από λεμονανθούς, λεμονοθύμαρο, χαμομήλι, δάφνη, βασιλικό και λεβάντα.

Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου του 2017 στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται στην οικία Θεοδωρίδη με φόντο τα καταγάλανα νερά.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το love story τους σε φωτογραφίες

Η νύφη έλαμπε μέσα από το υπέροχο νυφικό της Σήλιας Κρηθαριώτη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Νίκο Νομικό.

Στο πάρτι που δόθηκε τραγούδησαν οι Melisses που κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρωινές ώρες. Οι καλεσμένοι φορούσαν ροζ καπελάκια με τη φωτογραφία της Δούκισσας και του Δημήτρη.

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2013 το ζευγάρι παντρεύτηκε και βάφτισε τις κόρες του -τη Μελωδία-Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντία στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου.

Χάρης και Αντελίνα ήταν ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο το 2010 που έγινε στην Κωνσταντινούπολη. 

Το μυστήριο τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γιάννης Χορόζογλου. Ο μπαμπάς του γαμπρού, ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πάριος, ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένος με τη χαρά του γιου του αλλά και με την βάπτιση των εγγονών του. Νονά της Μελωδίας ήταν η Πέγκυ Ζήνα, ενώ νονοί της Λιόνας ο Ανδρέας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ζούλας. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 26 Ιουνίου του 2011 στον Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός.

Η νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο δαντελένιο νυφικό της του οίκου Vera Wang. Κατά τη διάρκεια της τελετής η νύφη είχε τα μαλλιά πιασμένα ψηλά και φορούσε ένα λευκό ισπανικό πέπλο, το οποίο αφαίρεσε στη δεξίωση, αφήνοντας τα μαλλιά της κάτω, να σχηματίζουν ανάλαφρες μπούκλες. Η ίδια έφθασε στην εκκλησία μαζί με την μητέρα της μέσα σε μια λευκή Rolls Royce.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε και η γαμήλια δεξίωση στον ίδιο χώρο. 

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη

Ο γάμος του Σάκη και της Κάτιας που έγινε στις 3 Ιουλίου του 2017  - ανήμερα των γενεθλίων του supermodel – μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media!

Μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, ο Σάκης και η Κάτια ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Εκάλη!Ήταν ένας γάμος που τα είχε όλα. Λάμψη, χορό, έρωτα και πολλούς λαμπερούς καλεσμένους. 

Η Κάτια, πανέμορφη, έλαμπε μέσα στο Celia Kritharioti νυφικό της, με τα αμέτρητα λευκά λουλούδια που είχε κεντημένα επάνω του, ενώ το μεταξένιο πέπλο της με τα 1.000 άνθη ραμμένα πάνω του προσέδιδε έναν ακόμη πιο ρομαντικό τόνο στη μορφή της. 

Τηρώντας τις παραδόσεις, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ο οποίος για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα φορούσε δημιουργία του G. Papadogamvros, έφτασε πρώτος στο παρεκκλήσι. Μαζί του ήταν και τα 4 παιδιά του με τον μικρό Απόλλωνα να βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Μόλις το μυστήριο ολοκληρώθηκε, το παντρεμένο ζευγάρι, συνοδευόμενο από Κερκυραίους κανταδόρους και χορευτές που ερμήνευαν παραδοσιακά τραγούδια της ιδιαίτερης πατρίδας του Σάκη, πήγαν στο χώρο της δεξίωσης όπου τους περίμεναν οι καλεσμένοι τους! 

Λευκά τριαντάφυλλα, πεόνιες και γιασεμιά και φυσικά παντού η περίφημη καρδιά που περίκλειε τα αρχικά του Σάκη και της Κάτιας διαμόρφωναν ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Βάσω Λασκαράκη-Λευτέρης Σουλτάτος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε πολύ κλειστό κύκλο τον Απρίλιο του 2019 και συγκεκριμένα, τη Δευτέρα του Πάσχα στη Κρήτη, την γενέτειρα του Λευτέρη Σουλτάτου και συγκεκριμένα στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου. Τη Βάσω Λασκαράκη συνόδευσε στην εκκλησία η μονάκριβη κόρη της Εύα Τσιμιτσέλη. 

Ωστόσο, το ζευγάρι θέλησε να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός δυο μήνες μετά μαζί με τους φίλους του με ένα beach party στη Νάξο!

Μπορεί το νυφικό που φόρεσε στην εκκλησία η Βάσω να μην το είδαμε, όμως για το party επέλεξε ένα boho λευκό σύνολο που συνδύασε με σανδάλια. 

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ

O παραμυθένιος γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2018 στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη το απόγευμα του Σαββάτου, με παρανυφάκι την 3χρονη κόρη τους, Ελένη. 

H Υβόννη φόρεσε δική της δημιουργία, επέλεξε παπούτσια Jimmy Choo, ενώ τo μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη και το χτένισμά της ο Στέφανος Βασιλάκης.

Στο κτήμα με τις ανθισμένες ροδιές, πραγματοποιήθηκε η ρομαντική τελετή στην άκρη της υπέροχης λίμνης, όπου ενώθηκε το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης, με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον 500 καλεσμένων.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top