Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όλες οι φορές που «έσπασαν» το πρωτόκολλο!

Διαφέρουν από τα υπόλοιπα βασιλικά ζευγάρια

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle διαφέρουν από τα υπόλοιπα βασιλικά ζευγάρια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας θυμηθούμε τις στιγμές εκείνες που Meghan και Harry καταπάτησαν τους κανόνες και την εθιμοτυπία, λίγο πριν αποποιηθούν τα βασιλικά τους αξιώματα.

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle παραιτούνται από τα βασιλικά τους αξιώματα!

  • O πρίγκιπας Harry επέλεξε για σύζυγό του όχι μία «γαλαζοαίματη», αλλά τη Meghan Markle που είναι μία Αμερικανίδα κοινή θνητή και ηθοποιός
  •  Είναι λίγα χρόνια μεγαλύτερη από εκείνον και έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα  γάμο και ένα διαζύγιο.
  • Στον γάμο της Markle με τον πρίγκιπα Harry, η Δούκισσα του Sussex έφτασε στην εκκλησία δίχως τον πατέρα της και ο πρίγκιπας Κάρολος  (ο πεθερός της) ήταν αυτός που την παρέδωσε στον γαμπρό.

Μουσείο Μαντάμ Τισό: Χωρίζει Meghan και Harry από τη βασιλική οικογένεια

  •  Αν και η περισσότεροι γαλαζοαίματοι δε φορούν ποτέ τη βέρα τους, ο πρίγκιπας Harry δεν την έβγαλε ποτέ από το δάχτυλό του.
  •  H Meghan και ο Harry δεν υποκλίνονται και δεν αφήνουν κοινούς θνητούς να τους υποκλίνονται.
  • Το ζευγάρι φωτογραφίζεται με απλούς πολίτες και υπογράφει αυτόγραφα, ενώ είναι αρκετά διαχυτικοί απέναντί τους.                      

    Οι σπατάλες και οι ιδιοτροπίες του «τυφώνα» Meghan σάρωσαν το Μπάκινγχαμ

  • Η Meghan Markle λίγο πριν τον ερχομό του μικρού Archie έκανε baby shower και όταν πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο δεν πόζαρε στα σκαλιά της κλινικής Lindo  αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας.

  • To ζευγάρι δημοσιεύει ανεπίσημες φωτογραφίες του μικρού στα social media, ενώ τα χρησιμοποιεί ακόμα και για να στείλει ευχές στον πρίγκιπα Louis, παραλείποντας τον τίτλο του «πρίγκιπα».

 

Μετά το Brexit, το... #Megxit: Τι δουλειά θα κάνουν Harry και Meghan;

  • Τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε πολιτικά ζητήματα ή να ψηφίζουν, αλλά η Meghan έσπασε τον κανόνα αυτό μιλώντας σε συνέντευξη με τον Πρίγκιπα Harry για το κίνημα #Me Too.
  • H  Meghan και ο Harry στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις τους εμφανίζονται πιασμένοι χέρι – χέρι, ενώ έχουν φιληθεί δημόσια, κάτι που δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο.

  • Η βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί clutches ώστε να μπορούν να αποφύγουν τις χειραψίες, αλλά η Meghan σε μία από τις εμφανίσεις της επέλεξε σταυρωτή τσάντα.
  • Οι γαλαζοαίματες απαγορεύεται να φορούν σκουρόχρωμα βερνίκια. Η Meghan Markle επαναστάτησε και πάλι και έβαψε τα νύχια της μαύρα.

  • Τέλος, δεν είναι λίγες  οι φορές που η Meghan Markle έσπασε το πρωτόκολλο με κάποια από τις επιλογές της στο μακιγιάζ και τα μαλλιά. Αρχικά, το χαρακτηριστικό σινιόν της δεν θεωρείται πρέπον για μία γυναίκα της θέσης της, καθώς τις περισσότερες φορές είναι αρκετά messy. Τους πρώτους μήνες μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, βαφόταν αρκετά έντονα, φορώντας πολύ ρουζ και ορισμένες φορές σκουρόχρωμο κραγιόν. Πλέον, το μακιγιάζ της είναι αρκετά πιο φυσικό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top