Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει σε καταστολή στη Μονάδα Εμφραγμάτων

Στο πλευρό του γιος του και η Βόσσου–Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάστασή του

Δείτε στο video τι δήλωσε η Σοφία Βόσσου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου 

Στη Μονάδα Εφραγμάτων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου συνεχίζει να νοσηλεύεται από χθες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είναι διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά, ενώ οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν ο γιος του Στέργιος, αλλά και η Σοφία Βόσσου, με την οποία διατηρούσαν επί χρόνια δεσμό και μετά τον χωρισμό τους κράτησαν άψογες φιλικές σχέσεις.

Στο πλευρό του Μικρούτσικου η Βόσσου: Τι είπε για την υγεία του

Συντετριμμένος στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Φωτογραφία: NDP

Τι αναφέρει το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Με ανακοίνωσή του το Ιπποκράτειο αναφέρει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταφέρθηκε χθες, περίπου στις 06:30 το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του Ν. «Ιπποκράτειο» Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α' Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση μετά την πάροδο του 24ώρου.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

 Φωτογραφία: NDP

Καταβεβλημένος μετά τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου

Η ψυχολογική κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου επιβαρύνθηκε πολύ μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου του αδερφού, Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος «έφυγε» νικημένος μετά από γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Στην κηδεία του ο γνωστός παρουσιαστής είχε εμφανιστεί καταβεβλημένος, συντετριμμένος και με την οδύνη να είναι «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του, καθώς είχε τεράστια αδυναμία στον αδερφό του.

 Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top