Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Αποχαιρέτησε επί σκηνής τον Θάνο Μικρούτσικο

«Α ρε φίλε… Βιάστηκες να πας να βρεις τον...»

Σε βαθύ πένθος βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν τελευταία. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης πέθανε στα 72 του μετά από καρδιοαναπνευστική ανακοπή που υπέστη το Σάββατο 28/12.

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Θάνο Μικρούτσικο

Πολλοί ήταν οι συνεργάτες και οι φίλοι του, που τον αποχαιρέτησαν με φωτογραφίες, τραγούδια και πολύ συγκινητικά λόγια στα social media. Ανάμεσά τους και ο αγαπημένος του φίλος και συνεργάτης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο, αφού όταν ενημερώθηκε για τον θάνατό του, βρισκόταν επάνω στη σκηνή, όπου πραγματοποιούσε εμφανίσεις αυτό το διάστημα.

Κηδεία Μικρούτσικου: Απαρηγόρητη η πρώην σύζυγός του, Ειρήνη Ιγγλέση

«Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα. Έφυγε από κοντά μας άλλος ένας φίλος. Άλλη μία κορώνα του πολιτισμού μας. Έφυγε από κοντά μας ο Θάνος ο Μικρούτσικος. Πάμε να τραγουδήσουμε μερικά τραγούδια του για καλό κατευόδιο», δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου φανερά συγκινημένος επί σκηνής και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Το «αποχαιρετιστήριο» βίντεο δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Facebook, ενώ το μοιράστηκε και στο δικό της προφίλ στα social media η Ελένη Ράντου.
 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top