Ντύνεται νυφούλα στο πλευρό 25χρονου η Madonna;

Τις ευλογίες των γονιών του έχει η τραγουδίστρια

Η εμφάνιση της Madonna στο stage της Eurovision 2019 που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ

Στην αγκαλιά του 25χρονου χορευτή της Ahlamalik Williams φαίνεται πως βρήκε την ευτυχία η Madonna.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mirror, τα πεθερικά της βασίλισσας της pop, δίνουν την πλήρη συγκατάθεσή τους ακόμα και για το ενδεχόμενο ενός γάμου ανάμεσα στον γιο τους και την 61χρονη perfomer!

Η Madonna ακυρώνει τις συναυλίες της λόγω προβλήματος υγείας

Οι γονείς του χορευτή  αποκάλυψαν στην εφημερίδα ότι η Madonna σχεδιάζει το μέλλον μαζί του, όταν ολοκληρώσει την περιοδεία της. Η μητέρα του 25χρονου εκτιμά ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να παντρευτούν. «Η Madonna δε σταμάτησε να λέει πόσο πολύ νοιάζεται για τον γιο μας. Είπε ότι είναι έξυπνος και πολύ ταλαντούχος. Μας είπε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και να μην ανησυχούμε, γιατί θα τον φροντίζει», είπε ο μπαμπάς του Ahlamalik.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει χάσμα ηλικίας μεταξύ των δύο, 36 χρόνια. Η Madonna είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από εμένα. Αλλά έχω πει στο γιο μου ότι η αγάπη δεν έχει όρια ηλικίας όταν είσαι συνετός ενήλικας. Τον ρώτησα πώς αισθάνεται για εκείνην και είπε ότι ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένος», πρόσθεσε.

Θαυμαστής μηνύει τη Madonna επειδή... καθυστερεί στις συναυλίες της!

Η σχέση των δύο αποκαλύφθηκε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους στο μπαλκόνι του δωματίου το οποίο μοιράστηκαν σε ξενοδοχείο του Παναμά. Η τραγουδίστρια δεν μπήκε στον κόπο να διαψεύσει, ή να κρύψει τη σχέση.

H μητέρα του χορευτή κατέληξε: 

Είμαστε και οι δύο μεγάλοι φαν της Madonna. Φυσικά δεν παύουμε ν' ανησυχούμε γι’ αυτόν. Δεν θέλουμε να πληγωθεί. Πιστεύω, όμως, ότι η Madonna θα κολλήσει μαζί του λόγω του ταλέντου που έχει. Εκτός, από χορευτής είναι και τραγουδοποιός. 
Τη συναντήσαμε μετά από ένα σόου και ήταν φανταστική. Το πρώτο πράγμα που μας είπε ήταν: ‘Δεν είναι καταπληκτικός;’. Ποτέ δεν ξέρεις, δεν είναι απίθανο να παντρευτούν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top