Θαυμαστής μηνύει τη Madonna επειδή... καθυστερεί στις συναυλίες της!

''Time goes by so slowly'' για τη βασίλισσα της pop

Η εμφάνιση της Madonna στο stage της Eurovision 2019 που διεξήχθη στο Τελ Αβίβ

Η βασίλισσα της pop, Madonna, δέχθηκε αγωγή από εξοργισμένο θαυμαστή της, επειδή άλλαξε την ώρα έναρξης των προγραμματισμένων συναυλιών της.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του ΤΜΖ, η απόφαση της pop star να μεταθέσει την ώρα έναρξης σε αρκετές συναυλίες της από τις 20.30 στις 22.30 προκάλεσε την οργή του Nate Hollander, ο οποίος και προχώρησε σε αγωγή κατά της.

Με τη μήνυσή του την κατηγόρησε ότι με την αλλαγή αυτή ο ίδιος ζημιώθηκε οικονομικά, καθώς αγόρασε πολύ ακριβότερα το εισιτήριο που άλλοι θα αγοράσουν πάμφθηνα λόγω της αλλαγής ώρας.

Συγκεκριμένα, ο Hollander ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τρία εισιτήρια για τη συναυλία της 17ης Δεκεμβρίου στο Μαϊάμι για 1.024,95 δολάρια, ενώ η τιμή τους πλέον έχει πέσει κατά πολύ, όμως η προσπάθειά του να πάρει πίσω τα χρήματά του ήταν μάταιη. 

Δεν είναι ωστόσο, ο μόνος δυσαρεστημένος θαυμαστής της Madonna. Μαζί του κάνουν αγωγή στη Madonna και άλλοι εξοργισμένοι αγοραστές εισιτηρίων.

Να τονίσουμε πάντως, πως τη βασίλισσα της pop την ακολουθεί εδώ και χρόνια η φήμη ότι καθυστερεί να εμφανιστεί στη σκηνή, και η τεράστια επιτυχία της ‘’Hang Up’’ με τους στίχους ‘’Time goes by so slowly…’’ της ταιριάζει «γάντι»!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top