Ο πρίγκιπας George φτιάχνει πουτίγκα με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη;

Χριστουγεννιάτικες πουτίγκες που παραδοσιακά φέρνουν καλή τύχη έφτιαξε η βασίλισσα Ελισάβετ με τον γιο της πρίγκιπα Κάρολο, τον εγγονό της πρίγκιπα William και τον δισέγγονό της, πρίγκιπα George

O πρίγκιπας George πήγε γήπεδο: Οι πανηγυρισμοί και τα χειροκροτήματα!

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μεταξύ άλλων τον πρίγκιπα Charles και τον πρίγκιπα William να γελούν κοιτάζοντας τον μικρό πρίγκιπα George που ανακατεύει το μείγμα της πουτίγκας, υπό το βλέμμα της βασίλισσας.

Πρίγκιπας George: Έγινε 6 ετών και το Παλάτι δημοσίευσε φωτογραφίες του

 

 

Σε άλλη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Charles φαίνεται σα να δίνει συμβουλές στον εγγονό του, σχετικά με τα υλικά της πουτίγκας, ενώ σε μια τρίτη όλοι μαζί γελούν με τον 6χρονο Τζορτζ και τις μαγειρικές του ικανότητες. 

Κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας έβαλε από ένα αναμνηστικό φλουρί στο μείγμα, προκειμένου να το βρει κάποιος από τους συμμετέχοντες στην κοπή του παραδοσιακού γλυκού με το νέο έτος. Μάλιστα, αυτή την φορά, δημιουργήθηκε μια νέα συνταγή, με την βασιλική οικογένεια να προσθέτει παπαρουνόσπορους στο μείγμα, ως ένα σύμβολο μνήμης του φιλανθρωπικού οργανισμού.

 

 

Τα επιδόρπια αυτά, θα αποτελέσουν τα κεντρικά γλυκά στην συγκέντρωση των μελών της Λεγεώνας, στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας με τίτλο «Μαζί για τα Χριστούγεννα», για την παροχή πρόσθετης υποστήριξης στην κοινότητα των Ενόπλων Δυνάμεων την περίοδο των εορτών.

Η φωτογράφηση των τεσσάρων γενιών της βασιλικής οικογένειας έγινε στο υπέροχο Δωμάτιο Μουσικής στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, την περασμένη Τετάρτη.

Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη ο πρίγκιπας George;

Ο πρίγκιπας George ετοίμασε γράμμα για τον Άγιο Βασίλη, στο οποίο αναφέρει τι δώρο θέλει για τα Χριστούγεννα.

«Έχει ήδη γράψει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Ο George αγαπάει πολύ τη ζωγραφική. Ζωγραφίζει πολύ καλά. Μπορεί το δώρο του να έχει σχέση με τη ζωγραφική ή το ποδόσφαιρο. Αγαπάει και το ποδόσφαιρο!». Αυτά αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για το γράμμα που ετοίμασε ο γιος του για τα Χριστούγεννα.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρίγκιπα William στον φιλανθρωπικό οργανισμό The Passage, ο οποίος παρέχει στέγη, τροφή και είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top