Ανθή Βούλγαρη: «Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι»

«Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα»

Πριν από δύο χρόνια, η Ανθή Βούλγαρη ήρθε αντιμέτωπη με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Ανθή Βούλγαρη συγκλονίζει- Μιλά για τον όγκο στο κεφάλι της

Η γνωστή δημοσιογράφος διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι. «’Επαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση», είπε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Στη συνέχεια, η Ανθή αναφέρθηκε λεπτομερώς στην ημέρα που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. «Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο».

Ανθή Βούλγαρη: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας της

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια αυτή η περιπέτεια με την υγεία της την έφερε πολύ κοντά στον Θεό. «Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου.»

«Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι», είπε η Ανθή Βούλγαρη με δάκρυα στα μάτια.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top