Παύλος Ορκόπουλος: Η on air συγκίνηση για τον θάνατο της Ζωϊοπούλου

Τι είπε για την ενδυματολόγο από τις «Άγριες Μέλισσες»

Έντονα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν η ατμόσφαιρα στο «Πρω1νό», όταν η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε στο πλατό τον Παύλο Ορκόπουλο. Ο δημοφιλής ηθοποιός κάθισε απέναντι από την παρουσιάστρια και βουρκωμένος αναφέρθηκε στην απώλεια της Γιούλας Ζωϊοπούλου.

Βαρύ πένθος στις «Άγριες Μέλισσες»-Πέθανε η ενδυματολόγος

Η ενδυματολόγος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» πέθανε σε ηλικία 61 ετών «βυθίζοντας» στο πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Πώς αποχαιρέτησε η Μαρία Κίτσιου τη Γιούλα Ζωιοπούλου που έφυγε από τη ζωή

«Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι στο “Διαφάνι”, από εκεί έρχομαι, διότι η ενδυματολόγος μας, Γιούλα Ζωιοπούλου, δεν είναι πια μαζί μας. Τη νίκησε η αρρώστια, αλλά η Γιούλα είναι ανίκητη. Εμείς θα την έχουμε συνέχεια στην καρδιά μας, το Διαφάνι θα συνεχίσει τη ζωή του. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε, έγινε η πρεμιέρα του σίριαλ και ακολούθησε η «μάχη» με την αρρώστια της αυτούς τους μήνες. Εμείς, κάθε μέρα πριν το γύρισμα, πρώτη μας δουλειά είναι να μπούμε στο ενδυματολογικό. Θα είναι πάντα μαζί μας και θα μας ντύνει με αυτά τα υπέροχα κοστούμια», είπε ο Παύλος Ορκόπουλος με «σπασμένη» φωνή.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός συνεργαζόταν με τη γνωστή ενδυματολόγο, αφού ήταν εκείνη που είχε κάνει τα σκηνικά στο «Παρά Πέντε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top