Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για τη σχέση της με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να την κατακτήσει;

Ειρήνη Παπαδοπούλου-Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο πλευρό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ο οποίος είναι τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. 

«Θεωρώ πως όταν έχεις μία σχέση είναι πολύ κουραστικό να προσπαθείς να την κρύψεις και πολλές φορές αυτό δε σε βοηθά να τη ζήσεις και να χαρείς. Δε θα φωνάξω τη χαρά μου για τον Αλέξανδρο αλλά δε θα την κρύψω κιόλας» δήλωσε η τραγουδίστρια στην εφημερίδα Real Life ενώ όταν τη ρώτησαν ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας άνδρας για να βρεθεί στο πλευρό του εκείνη ανέφερε πως θέλει να την κάνει να νιώθει γυναίκα και να μπορεί να χουχουλιάσει στη αγκαλιά του νιώθοντας σιγουριά.

Η ίδια μάλιστα δεν έκρυψε πως θέλει να κάνει οικογένεια: «Το έχω στο μυαλό μου από πιο μικρή ηλικία. Μάλιστα θέλω να κάνω και πολλά παιδιά. Αλλά όπως λέει και το τραγούδι, πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις».

Με τον σύντροφό της μάλιστα συνεργάζονται και επαγγελματικά καθώς εκείνος συμμετέχει στο videoclip του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Μη με αγγίζεις».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top