Alex Rodriguez: Ανέβασε βίντεο με την JLO άβαφη και αχτένιστη!

Το μεγάλο μπράβο για την υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος φίλος της Jennifer Lopez! Μπορεί να «πάτησε» τα 50 αλλά παραμένει εκθαμβωτική ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Jennifer Lopez: «Σκηνοθέτης ζήτησε να δει το στήθος μου»

Ενδεχομένως, τα «μυστικά» της Λατίνας σταρ να είναι ο έρωτας και η ανοδική πορεία των επαγγελματικών της. Η JLO έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Alex Rodriguez και εκείνος με τη σειρά του δηλώνει υπερήφανος που η αγαπημένη του είναι υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Ηustler».

Χρυσές Σφαίρες 2020: Αυτές είναι οι φετινές υποψηφιότητες!

Με αφορμή λοιπόν αυτό το ευχάριστο γεγονός ο Alex τη βιντεοσκόπησε την ώρα που βρισκόταν στο κρεβάτι εντελώς άβαφη, ενώ τα μαλλιά της ήταν επιμελώς ατημέλητα.

Jennifer Lopez: Πέφτουμε «ξεροί» βλέποντας τους κοιλιακούς της!


Μάλιστα ανέβασε το εν λόγω βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας: «Είμαι τόσο υπερήφανος που η Jennifer είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στην ταινία Hustler. Τι υπέροχος τρόπος να τελειώνει μία υπέροχη χρονιά για την πιο ταλαντούχα γυναίκα στον πλανήτη. Συγχαρητήρια μωρό μου.  Σε αγαπώ».

Ο σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας μπορεί να μη χρησιμοποίησε κάποιο φίλτρο στο βίντεο αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσική της ομορφιά, όμως εκείνη προτίμησε βάλει φίλτρα στο δικό της βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top