Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Τελικά χωρίζουν αντί να παντρεύονται;

Γκρίζα σύννεφα φαίνεται να έχουν σκεπάσει τη σχέση τους

Εδώ και τρία χρόνια, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία διατηρούν έναν πολύ δυνατό έρωτα παρά τις πολλές δυσκολίες που πρακτικά θα μπορούσαν να τους χωρίσουν.

Παλαιότερη φωτογραφία του ζευγαριού από το περιοδικό «YouWeekly»

Ωστόσο, το ότι ο άσσος των γηπέδων τον τελευταίο χρόνο μένει στη Σαουδική Αραβία, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την Αλ Χιλάλ τον θέλουν εκεί, και το ότι η Ελένη έχει υπερβολικά βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα φαίνεται τελικά να τους επηρεάζουν περισσότερο απ’ όσο θα περιέμεναν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real News», γκρίζα σύννεφα έχουν επισκιάσει την ευτυχία του ζευγαριού και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό.

Μάλιστα, κοντινά πρόσωπα της τραγουδίστριας αναφέρουν ότι η απόσταση έχει δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς στη σχέση τους και τώρα, η Ελένη έχει έρθει «αντιμέτωπη» με την πρόταση να μείνει και να κάνει κάποια επαγγελματικά ραντεβού στο Λος Άντζελες, μία ευκαρία ζωής.

Η πρόταση αυτή, αρχικά την ενθουσίασε, όμως, τώρα, που ο καιρός πλησιάζει σκέφτεται τι μέλλει γενέσθαι με τη σχέση της με τον Μποτία.
Βέβαια, η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι ανάμεσα στη σχέση και στην καριέρα επιλέγει το δεύτερο. «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, η σχέση μου δε λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top