Καίσαρη - Persy : To φωτογραφικό άλμπουμ του πιο λαμπερού γάμου της χρονιάς

Like a dream!

Η κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη, Κώστα Καίσαρη, και σχεδιάστρια κοσμημάτων, Αναστασία Καίσαρη, παντρεύτηκε το Σάββατο που μας πέρασε, τον αγαπημένο της, Βέλγο επιχειρηματία, Thomas Persy.

Γάμος Αναστασίας Καίσαρη: Η απόλυτη χλιδή και οι 1.358 λαμπεροί καλεσμένοι!

Κώστας Καίσαρης: Ο παραμυθένιος γάμος της κόρης του Αναστασίας!

Φυσικά στο χαρμόσυνο γεγονός έδωσαν το «παρών» αρκετοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε δύο γάμους, θρησκευτικό και καθολικό, με μία ημέρα διαφορά, καθώς ο γαμπρός είναι καθολικός. Η Αναστασία επέλεξε νυφικά δια χειρός Celia Kritharioti και για τις δύο τελετές, ενώ ο Thomas φόρεσε μπλε κοστούμι.

Οι νεόνυμφοι ανάμεσα στους χαρούμενους γονείς τους

Ο ορθόδοξος γάμος του ζευγαριού έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, ενώ μετά τον γάμο ακολούθησε μία λαμπερή δεξίωση στο Ελληνικό, στους χώρους της παλιάς αμερικανικής βάσης.

O Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε ρυθμό στο πάρτι, ενώ ιδιαίτερη νότα χάρισε η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Κέρκυρας.

Η πρωτοφανής guest list αποτελούνταν από 1.358 καλεσμένους, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτε πρωινές ώρες. Προσωπικοί φίλοι του γαμπρού και της νύφης καθώς και των γονιών της νύφης, του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη. Καλεσμένοι επίσης ήταν οι εργαζόμενοι της οικογένειας Καίσαρη, που την έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια.

O Σάκης με την Κάτια Ζυγούλη

Στον γάμο έδωσαν το «παρών» και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στον γάμο με υπέροχο κορμί λίγο μετά τη γέννα της, με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, στο πλευρό της

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, με τον σύζυγό της Θοδωρή Ρουσόπουλο

Μαζί πόζαραν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Αναστασία Καίσαρη, στη δεξίωση, έβγαλε το νυφικό και φόρεσε ένα χρυσό midi φόρεμα με sneakers στην ίδια απόχρωση, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η διακόσμηση της δεξίωσης. Τα τραπέζια είχαν μπροστά τους κοπέλες που κρατούσαν το νούμερο του τραπεζιού για να εξυπηρετηθούν οι καλεσμένοι, ενώ όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν μοντέλα, ντυμένα σαν «αγγελάκια» της Victoria's Secret, έκαναν πασαρέλα δίπλα τους.

Τη δεξίωση σκηνοθέτησε/χορογράφησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, τα ντεκόρ δημιούργησαν η Φαίη Βαλλίδη και ο σύζυγό της, Γιώργος Αργυρόπουλος, ενώ όλο το coordinating υπέγραψε με τη γνωστή φροντίδα του για τη λεπτομέρεια ο Γιώργος Ντάβλας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top