Ευγενία Μανωλίδου: Ο γιος της ετοιμάζει ταινία για το Netflix!

Τι δήλωσε ο ίδιος

Ο πρωτότοκος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος Μανωλίδης θα παίξει σε ταινία του Netflix!

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και είπε ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με το Netflix για μια ταινία που ετοιμάζουν αυτός και ο φίλος του.

«Πιστεύω ότι και οι δυο γονείς μου έκαναν ότι έκαναν μόνοι τους, με τον δικό τους κόπο και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να μιμηθώ και εγώ. Δεν περιμένω μέσω του ονόματος μου να αναδειχθώ, να το εκμεταλλευτώ, απλά προσπαθώ να χαράξω τον δικό μου δρόμο όπως έκαναν και εκείνοι», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είχαμε κάνει ένα γύρισμα για την ταινία του φίλου μου, Νίκου, ο οποίος ήθελε να κάνει ντεμπούτο στις σκηνές δράσης. Βρεθήκαμε, λοιπόν, κάποιοι φίλοι για να πραγματοποιήσουμε το όραμα που είχε. Σπουδάζω σκηνοθεσία κινηματογράφου, ενώ δεν κοιτάω επαγγελματικά να γίνω ηθοποιός. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με κάποια άτομα στην Αμερική και το Netflix σε πολύ βασικό βαθμό για να κάνουμε μια άλλη ταινία».

Ο 23χρονος Αλέξανδρος Μανωλίδης είναι ο πρώτος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη. Μαζί έχουν και μία κόρη, την 22χρονη Θεοδώρα.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top