Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης για τον έρωτα!

Η τραγουδίστρια είναι full in love με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ

Η αντίδραση της τραγουδίστριας για τη σχέση της με τον Πασχαλάκη όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα αν ισχύει

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού είναι ξανά ερωτευμένη. Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@alexandros_paschalakis . . . ❤😍❤

A post shared by _alexadros_pasxalakis_ (@_alexandros_pasxalakis__) on

 

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου για την εφημερίδα Real life, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες και όπως φαίνεται, συγκατοικούν στη Θεσσαλονίκη.

«Η καρδιά μου χτυπά στη Θεσσαλονίκη», έχει εξομολογηθεί η τραγουδίστρια στον φιλικό της κύκλο.

Όσοι «ζουν» το ζευγάρι, κάνουν λόγο για δύο πολύ ταιριαστούς ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο αθλητισμός. Η Ειρήνη υπήρξε αθλήτρια του στίβου πριν κάνει καριέρα στο τραγούδι και όπως ήταν φυσικό, αυτό το στοιχείο έπαιξε σημαντικό ρόλο στα πρώτα στάδια της επικοινωνίας της με τον γκολκίπερ του Βορρά.

 

 

Όμως, δεν είναι μόνο η ερωτική ζωή της Ειρήνης Παπαδοπούλου που «εδρεύει» στη Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο, αλλά και η επαγγελματική της, αφού εκεί κάνει και το θεατρικό της ντεμπούτο στο έργο της Τάνιας Χαροκόπου «Ομμάτα δακρωμένα: Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη στο «Ράδιο Σίτυ» της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα έχει κλείσει εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου θα τραγουδά μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά και τον Χρήστο Χολίδη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top