Ζιάγκος:«Θυσιάστηκα για τους ανθρώπους που έβλεπα να αυτοκτονούν δίπλα μου»

Η νέα ζωή του ηθοποιού μετά τα οικονομικά προβλήματα και ο γάμος του

O αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε κι αναγκάστηκε να μείνει στο «Σπίτι του ηθοποιού», έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Επιστρέφει θεατρικά, έχει τελειώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ψεύτικο Κάλυμμα της τάξης» κι ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά με τη σύντροφό του Δάφνη. 

Σε συνέντευξη του στο star.gr, εξομολογείται τους λόγους που μίλησε ανοιχτά για την οικονομική του καταστροφή, δίνοντας παράδειγμα πως με δύναμη ψυχής μπορείς να αντιμετωπίσεις και τις πιο αντίξοες δυσκολίες. Ακόμη, αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της γνωριμίας του με τη σύντροφό του και τα σχέδια να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Ο Νίκος Ζιάγκος αυτήν την περίοδο κάνει εντατικές πρόβες για τις δύο παραστάσεις της Γιούλης Ηλιοπούλου που πρωταγωνιστεί, «Ολίβερ Τουίστ» και «Σκρουτζ». 

«Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με τη Γιούλη Ηλιοπούλου, θεωρώ ότι είναι νούμερο ένα στις παιδικές παραστάσεις. Μια ζωή έπαιζα για τους μεγάλους, είναι χαρά μου που θα παίξω για τα παιδιά.» ενώ στο ενδεχόμενο της τηλεοπτικής του επιστροφής μας απαντά: «Είχα κάποιες προτάσεις για σειρές στην τηλεόραση αλλά δε μου άρεσαν οι ρόλοι. Πολλές σειρές «κόβονται», πολλές σειρές δεν πληρώνονται. Θέλω να είμαι πολύ προσεχτικός όσον αφορά τις κινήσεις μου στην τηλεόραση.» 

Ο τηλεοπτικός σταρ της δεκαετίας του '90 σχολιάζει την τηλεόραση σήμερα υπογραμμίζοντας: «Δυστυχώς στον χώρο της υποκριτικής έχει μπει κάθε καρυδιάς καρύδι και έχει χαλάσει η πιάτσα και η ποιότητα. Και εγώ ξεκίνησα ως μοντέλο αλλά έκανα σπουδές και πήρα την άδεια του ηθοποιού.» 

Αλλάζοντας κλίμα αναφερόμαστε στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε ο ηθοποιός μένοντας στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Τότε είχε γραφτεί ότι είχε μείνει άστεγος και στον δρόμο, ο Νίκος Ζιάγκος όμως βάζει τα πράγματα στην θέση τους ξεκαθαρίζοντας τι του συνέβη: «Έπαθα ένα σοβαρό ατύχημα στο χέρι μου και έπρεπε να καλύψω τα έξοδα νοσηλείας μου καθώς δεν ήμουν ασφαλισμένος. Την ίδια στιγμή είχα επενδύσει 50.000 ευρώ σε μια επιχείρηση και κάποιος μου «έφαγε» τα χρήματα. Έπεσα έξω τελείως οικονομικά. Τότε αποφάσισα να πάω να μείνω στο σπίτι του ηθοποιού για να μην έχω ενοίκια και έξοδα. Πολλοί φίλοι ήθελαν να με βοηθήσουν οικονομικά αλλά αρνήθηκα. Ήθελα να το παλέψω μόνος μου. Αυτά που γράφτηκαν ότι έμεινα άστεγος ήταν υπερβολές, απλά αποφάσισα να κάνω μια οικονομική στρατηγική. Αποφάσισα από την πρώτη στιγμή να βγω να πω το πρόβλημά μου ανοιχτά. Θυσιάστηκα για τους συνανθρώπους μου που είχαν οικονομικά προβλήματα και αυτοκτονούσαν. Ήθελα να βγω να πω ότι και εγώ σε ίδρυμα είμαι. Το έκανα για το παράδειγμα ότι αν θέλεις μπορείς να τα καταφέρεις.» 

Ο ηθοποιός αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα και με τον γιο του που είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης. Σήμερα όπως μας αναφέρει, ο γιος του έχει «καθαρίσει» τελείως και είναι καλύτερα από ποτέ. «Ο Γιάννης έχει γίνει τζάμι είναι μια χαρά, ζει με τηνμητέρα του, διαβάζει βιβλία έχει γίνει σοφιστικέ τύπος και είμαστε δυο πολύ καλά φιλαράκια». 

Ο Νίκος Ζιάγκος στα 63 του χρόνια είναι έτοιμος να ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά με τη σύντροφό του Δάφνη που είναι μουσικός στο επάγγελμα, με κουμπάρα την ηθοποιό και πρώην παρουσιάστρια Γιούλη Ηλιοπούλου. 

«Στη σύντροφό μου ξεχώρισα ότι είναι καλλιτέχνης, είναι μουρλοκομείο σαν εμένα, έχει πολύ χιούμορ και είναι αγαπησιάρα. Έχει όλο το πακέτο για την ηλικία μου! Θα παντρευτούμε αλλά το κάνουμε για τυπικούς λόγους. Είναι καλό και για τα παιδιά μας, καθώς και οι δύο είμαστε χωρισμένοι γονείς...».

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top