Συγκλονιστικές δηλώσεις για την Demi Moore: «Εμφανιζόταν ένα τέρας»!

''Ανησυχούσα μήπως μου επιτεθεί''

Οι κόρες της Demi Moore μιλούν χωρίς περιστροφές για τον εφιάλτη που έζησαν όταν η μητέρα τους είχε βουλιάξει στο αλκοόλ και τα χάπια.

«Εμφανιζόταν ένα τέρας! Σκεφτόμουν ότι είτε η μητέρα μου θα πεθάνει και δε θα είμαι εκεί και θα νιώθω ένοχη για την υπόλοιπη ζωή μου.. ή θα είμαι εκεί και θα δω αυτή την εικόνα της μητέρας μου, που δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου», είπε η κόρη της ηθοποιού, Tallulah.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η άλλη κόρη 56χρονης ηθοποιού, Rumer, η οποία δήλωσε στη σειρά της Τζάντα Πινκέτ Σμιθ, το «Red Table Talk»: «Θύμωνε πάρα πολύ.. τη θυμάμαι πολύ ταραγμένη και να την αντιμετωπίζουμε σαν παιδί... Δεν ήταν η μαμά που μας μεγάλωνε. Ανησυχούσα μήπως μου επιτεθεί όταν έβλεπα τα μάτια της να κλείνουν περισσότερο… τον τρόπο που μιλούσε.. Ήταν αλλόκοτο, πολύ παράξενο».

Demi Moore: Ελληνικής καταγωγής ο βιαστής της

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η Demi Moore στα απομνημονεύματά της, αποκάλυψε σκοτεινές πτυχές της ζωής της... όπως τον βιασμό στα 15 της, όταν η μητέρα της την παρέδωσε για 500 δολάρια σε έναν επιχειρηματία, ελληνικής καταγωγής.


Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top