Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία από την «τρομακτική» περίοδο που είχε ζήσει

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Η Μαρία Σολωμού αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για την παράσταση «Βρε καλώς τους» που θα ανεβάσει στο θέατρο «Βρετάνια» ο Πέτρος Φιλιππίδης, πλάι στους Λάκη Λαζόπουλο και Παύλο Χαϊκάλη.

Μαρία Σολωμού: Τη ρώτησαν για τον Πάνο Μουζουράκη και το… έβαλε στα πόδια!

Η ηθοποιός αν και έχει μεγάλη επαγγελματική επιτυχία στο θέατρο τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να αναπολεί την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο θρυλικό «S1ngles». Χθες μάλιστα δημοσίευσε μία φωτογραφία της από εκείνες τις μέρες και έγραψε χαρακτηριστικά: 

«Kαι εκεί που οργανώνω τις φωτογραφίες μου....τσουπ!!!! Μια φίλη απ’ τα παλιά! Κάθε φωτογραφία κρύβει μια μικρή ιστορία πίσω της ,αν και δε θυμάμαι καθόλου φωτογράφο και περιοδικό ... τα ρούχα ήταν δικά μου, μόλις είχα κουρευτεί, ξεκινούσε το singles 2 και μόλις είχα αποκτήσει κι ένα μωρό!!!!fearless!!! Σα να ήταν χθες....».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και εκεί που οργανώνω τις φωτογραφίες μου....τσουπ!!!!Μια φίλη απ τα παλιά ! Κάθε φωτογραφία κρύβει μια μικρή ιστορία πίσω της,αν και δε θυμάμαι καθόλου φωτογράφο και περιοδικό ....τα ρουχα ήταν δικά μου,μόλις είχα κουρευτεί ,ξεκινούσε το singles 2 και μόλις είχα αποκτήσει κι ένα μωρό!!!!fearless!!! Σα να ήταν χθες..... #τιποταδενεχειαλλαξει #nostalgia #ificouldturnbacktime #letsevolve #reminiscing

A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official) on

 

Πάντως αν και έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε, η Μαρία Σολωμού είναι ολόιδια! Σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top