Έλλη Τρίγγου: Έγινε ηθοποιός χάρη στον πρώην σύντροφό της!

Η ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργύρη Πανταζάρα

Είναι ένα από τα πιο «hot» πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, αφού με τον ρόλο της «Ασημίνας» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ο λόγος για την ταλαντούχα Έλλη Τρίγγου.

Η «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν ζευγάρι με γνωστό ηθοποιό!

Η «Φωλιά των Κου Κου» και ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκαν στα παρασκήνια της παράστασης «Ρινόκερος» του Ιονέσκο, στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και μίλησαν για όλα.

Η Έλλη Τρίγγου αποκάλυψε πως είχε πρόταση για κεντρικό ρόλο στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», αλλά δε δέχτηκε για πρακτικά ζητήματα, όπως πίεση χρονική και έλλειψη συνεννόησης, ενώ τόνισε πως για να πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση περίμενε μία ευκαιρία που να την κάνει να νιώθει καλά.

Φωτογραφία αρχείου της Έλλης Τρίγγου με τον Αργύρη Πανταζάρα

Ακόμη, είπε ότι έχει ζήσει έρωτα που ήθελε να τον κρατήσει κρυφό, όπως η ‘’Ασημίνα’’ στις ‘’Άγριες Μέλισσες’’. Όχι όμως, με τον Αργύρη Πανταζάρα. Με τον Αργύρη ήταν σύντροφοι πολλά χρόνια και είναι ακόμα φίλοι αγαπημένοι και οικογένεια. 

Όταν μάλιστα, εκείνος της αφιέρωσε το βραβείο του, συγκινήθηκε και ένιωσε «πολύ περήφανη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Αν δεν υπήρχε εκείνος στη ζωή μου, πολύ πιθανό να μην είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέατρο. Ήταν εκείνος που από την αρχή πίστευε πάρα πολύ σε μένα και ήταν πάντα εκεί», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top