Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της μεγάλωσε και πηγαίνει super market!

Η καλύτερη βοηθός της παρουσιάστριας

Η Ελεονώρα Μελέτη λατρεύει να περνά χρόνο με την κόρη της!

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε τον... ξέφρενο χορό της κόρης της!

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της φοράει… τα τακούνια της!

Η παρουσιάστρια βιώνει μια από τις καλύτερες φάσεις της προσωπική της ζωής, καθώς η μικρή Αλεξάνδρα έγινε πλέον ενός έτους και καταφέρνει να τραβά την προσοχή της μαμάς της με τις… τσαχπινιές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πολύ μου άρεσε η κουβέντα που είχαμε με τη @mirtomitsiou για το celebrity που κυκλοφόρησε μόλις σήμερα... κ η φωτογράφιση με τον @skoulos ήταν όπως πάντα σκέτη απόλαυση. Είναι θεϊκό να αφήνεσαι στον φακό κ τις οδηγίες του. Ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο κ με αισθητική. Το μαγικό χερι του έβαλε σε αυτό κ ο @thanosvogiatzis για τα μαλλιά κ το make up. Σ αυτήν την κατά τα αλλά χαλαρή πόζα, προσπαθώ να κρεμαστω από την κούνια μιας συκιάς ενώ έχω απίστευτη φαγούρα στο δεξί χερι από σκνηπα που αλώνιζε ανενόχλητη. Καντήλα κ καντήλια έδεσαν αρμόνικα σε ένα back stage που ποτέ δεν θα μάθετε... #celebritymagazine #cover #covergirl #photoshooting #september #septemberissue #tv #tvhost #greece

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Αυτή τη φορά, η ευτυχισμένη μαμά τη μαγνητοσκόπησε τη ώρα που είχε πάρει μία τσάντα και ετοιμαζόταν να πάει για ψώνια στο super market!
H Ελεονώρα Μελέτη ανήρτησε το εν λόγω βίντεο στα InstaStories γράφοντας με χιούμορ: «Η καλύτερη βοηθός»!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top