Ελληνίδα ηθοποιός: «Έχω πάρει 10.000 ευρώ για μια γκεστ εμφάνιση»

Όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Μπέσσυ Μάλφα είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και πολλές φορές την έχουμε δει σε τηλεοπτικές σειρές που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως έχει πάρει 10.000 ευρώ για μια guest εμφάνιση σε κάποια σειρά.

«Μια φορά πήρα αυτό το ποσό κι αυτό από λάθος. Ηταν σε μια φάση της ζωής μου που είχα χάσει τον πατέρα μου και μου πρότειναν να κάνω μια guest εμφάνιση. Επειδή ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και δεν μπορούσα να δουλέψω, τους είπα ένα τρελό ποσό για να το αποφύγω. Τελικά μου είπαν «ναι». Και όταν πήγα να τα πάρω ντράπηκα (γελάει)», είπε στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» και με αφορμή αυτό το γεγονός ρωτήθηκε τι θα έκανε τα χρήματα αν θα κέρδιζε τον πρώτο λαχνό του λαχείου.

«Αν ήμουν πλούσια, θα έδινα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που τους έχουν κόψει την επιχορήγηση, σε οικογένειες που ξέρω ότι έχουν ανάγκη, θα έφτιαχνα ένα θέατρο και θα άφηνα και ένα ποσό για τα παιδιά μου σαν προίκα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top