Φωτεινή Δάρρα: Τα πιο γλυκά «Χρόνια Πολλά» στην επτάχρονη κόρη της!

Το τρυφερό post στο Instagram

Εορταστικό είναι σήμερα το κλίμα στο σπίτι της Φωτεινής Δάρρα. Η κόρη της, Ιωάννα – Ρωξάνη έχει τα γενέθλιά της και η ευτυχισμένη μανούλα θέλησε να της ευχηθεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Φωτεινή Δάρρα: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της!

 Δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την περίοδο που ήταν έγκυος, αλλά και μία αγκαλιά με την κόρη της και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Ηρώδειο, Επίδαυρος, Αγία Ειρήνη Κωνσταντινούπολη, ΟΗΕ Νέα Υόρκη, Ολυμπιακοί αγώνες, Γαλλία, Αίγυπτος, Λονδίνο, Αμερική, Ιαπωνία... Ακόμα και τώρα να σταματούσα θα είχα αναμνήσεις για μια ζωή...Όταν όμως με ρωτάει κάποιος τί είναι για μενα απόλυτη ευτυχία... λέω το όνομά σου! Να ζήσεις Ρωξάνη μου και να πιστέψεις στα όνειρά σου! Χαρούμενα 7!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ηρώδειο, Επίδαυρος, Αγία Ειρήνη Κωνσταντινούπολη, ΟΗΕ Νέα Υόρκη, Ολυμπιακοί αγώνες, Γαλλία, Αίγυπτος, Λονδίνο, Αμερική, Ιαπωνία... Ακόμα και τώρα να σταματούσα θα είχα αναμνήσεις για μια ζωή... Όταν όμως με ρωτάει κάποιος τί είναι για μενα απόλυτη ευτυχία... λέω το όνομά σου! Να ζήσεις Ρωξάνη μου και να πιστέψεις στα όνειρά σου! Χαρούμενα 7! ———————————————————————— #happy #happiness #loveofmylife #mydaughter #mychild #endlesslove #motheranddaughter #themeaningoflife #truth #lifegoals #family #nothingcantopthis

A post shared by Foteini Darra Official (@foteini.darra) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top