Με ποια γνωστή κυρία έβγαινε ο «Κωνσταντής» από τις «Άγριες Μέλισσες»

Είναι μεγαλύτερή του κάποια χρονάκια!

Μπήκε στη ζωή μας λίγες ημέρες πριν μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», όμως ο τηλεοπτικός «Κωνσταντής», κατά κόσμον Γιάννης Κουκουράκης, μας έχει απασχολεί ξανά στο παρελθόν

Γιάννης Κουκουράκης και Κατερίνα Γκαγκάκη στην πρεμιέρα του «Cats» τον Απρίλιο του 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο γοητευτικός νεαρός ηθοποιός πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, είχε ένα φημολογούμενο ειδύλλιο με την Κατερίνα Γκαγκάκη. Μπορεί να μην παραδέχθηκαν ποτέ αν ήταν ζευγάρι, ωστόσο τα φωτογραφικά ενσταντανέ από κοινές τους εξόδους φανέρωναν ότι κάτι «έτρεχε» μεταξύ τους. Μάλιστα, ο Γιάννης τότε είχε δηλώσει: «Μιλάμε με την Κατερίνα. Δεν θα σου πω τι λέμε και τι κάνουμε». 

H άγνωστη σχέση της Κατερίνας Γκαγκάκη με σκηνοθέτη

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ο έρωτας και το κασέ της...

Αυτές οι αγκαλιές ήταν που «φούντωσαν» τις φήμες για ειδύλλιο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Από την άλλη η σιδηρά κυρία των δημόσιων σχέσεων είχε δηλώσει τότε στη Σάσα Σταμάτη: «Τα διάβασα κι εγώ. Κι εκείνος. Οφείλω να ομολογήσω ότι έφτασα πάρα πολύ κοντά. Να σου πω ότι δεν φλέρταρα με την ιδέα, θα σου πω ψέματα. Φλέρταρα με την ιδέα, να σου δείξω και τα μηνύματα. Να είμαστε δίκαιοι, μπορεί το παιδί να βγει να πει ότι μα εγώ δεν της είπα ποτέ στην πραγματικότητα να γίνει τίποτα. Ότι υπήρξε ένα φλερτ, υπήρξε. Λες έχεις φτάσει 46 χρονών και υπάρχει ένα παιδί που λες "είναι θεός, δεν γίνεται", ε εντάξει, μετά δεν τόλμησα. Τώρα θα μου πεις, ποτέ δεν ξέρεις. Έχω ένα θέμα εγώ με το ηλικιακό και είμαι λάθος γιατί αν πηγαίνω συνεχώς στο μεγαλύτερο σε λίγο θα πρέπει να ψάξω στα νοσοκομεία». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top