Συγκλονίζει η Ράντου: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παλεύει με την κατάθλιψη

«Ήμουν έγκυος και έφυγα από το σπίτι, του είπα δεν είναι άξιος για πατέρας»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της, τον γάμο της και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου έκανε η Ελένη Ράντου.

Ράντου: Νιώθω ότι πρέπει να απολογούμαι επειδή είμαστε μαζί με τον Βασίλη

Η ηθοποιός αποκάλυψε, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha, πως ο δημοφιλής τραγουδοποιός παλεύει εδώ και πολλά χρόνια με την κατάθλιψη.

«Ο Βασίλης παιδεύεται πολλά χρόνια με την κατάθλιψη! Από τότε που τον γνώρισα, νομίζω είναι καλύτερα τώρα. Όταν τον γνώρισα φλέρταρε και με πιο σκοτεινές σκέψεις. Ήθελε να του τηλεφωνώ ανά τέταρτο μην τυχόν έχω πάθει κάτι! Όταν δε με έβρισκε, έπαιρνε όλα τα νοσοκομεία για να δει αν είμαι καλά», είπε.

«Στα 40 μου άρχισα να νιώθω ότι έχω και εγώ κατάθλιψη! Έπαθα το μεγαλύτερο σοκ! Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις, κρίσεις πανικού, άρχισε μια περίεργη σύγκρουση μέσα μου», πρόσθεσε η κυρία Ράντου.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι, όταν ήταν έγκυος, είχε φύγει από το σπίτι τους: «Στην εγκυμοσύνη μου έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι δεν είναι άξιος να μεγαλώσει το παιδί μας! Του είπα εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν! Έπαθε σοκ! Πήγα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο για ένα μήνα, δεν έβγαινα από το δωμάτιο! Δεν έκανα δεύτερο παιδί γιατί ένιωθα ότι θα “απατήσω” την κόρη μου. Ο Βασίλης ήθελε πάρα πολύ! Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, αλλά με σταμάτησε η κόρη μου».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι την έχει απατήσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, είπε «ναι, μου φαίνεται απίθανο να μην έχει προκύψει κάτι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top