Τζαν Γιαμάν: Ο φωτογράφος του επίμαχου κλικ μας εξηγεί τι συνέβη

«Ήταν μία ατυχής συγκυρία»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα μετά την άφιξη του Τούρκου πρωταγωνιστή Τζαν Γιαμάν στην Ελλάδα και την επίσκεψή του στην Ακρόπολη!

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα έκανε τον γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία με τον «Φτερωτό Θεό» να περπατάει στον «ιερό βράχο» της Ακρόπολης, έχοντας φόντο την ελληνική σημαία και εκείνον να κάνει μία άσεμνη χειρονομία.

Το star.gr επικοινώνησε με τον φωτογράφο Προκόπη Οικονομόπουλο, o οποίος απαθανάτισε το συγκεκριμένο καρέ και μας περιέγραψε τι συνέβη εκείνη την ημέρα: 

«Ήταν μία ατυχής συγκυρία. Προσπαθούσα να βγάλω τον ηθοποιό με φόντο την ελληνική σημαία και εκείνη τη στιγμή ο άνθρωπος πήγε να σηκώσει τα γυαλιά του. Δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες, γιατί ήμουν δυο μέρες μαζί του και ήταν ευγενέστατος και πολύ υπομονετικός με όλες τις θαυμάστριες που τον πλησίαζαν για να βγάλουν μαζί του μια φωτογραφία».

 

Τζαν Γιαμάν: Η απάντηση για τη φωτογραφία με την «άσεμνη χειρονομία»

Το ίδιο υποστήριξε και ο ηθοποιός, όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Όπως είπε, αυτή είναι μία κίνηση που συνηθίζει να κάνει όταν επιχειρεί να βάλει τα γυαλιά του, ή να διορθώσει τη θέση τους.   

«Πρέπει να έχετε τρελαθεί, αν νομίζετε ότι έκανα κάποια κακή κίνηση», μετέφρασε η διερμηνέας που βρισκόταν στο στούντιο. «Στη σειρά, αυτές τις κινήσεις τις κάνει συχνά ο χαρακτήρας, κι αν με δεις στη σειρά θα το παρατηρήσεις», πρόσθεσε ο ηθοποιός.  

Παρόλα αυτά, η εικόνα προκάλεσε ποικίλα αρνητικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι το έκανε επίτηδες για να προσβάλει το σύμβολο της χώρας μας:

«ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟΥΡΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ.....ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ(Νεοελληνάκια) ....ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ....»

«Αυτό το ανθρωπάρια που θεωρεί πλήγμα στη ζωή του το ότι θα κουρευτεί για να καταταγεί στο Τουρκικό στρατό μόλις κέρδισε με αυτή του την φωτογραφία τιμητική άδεια. Απελάστε τον!»

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top