Συγκλονίζει η Ντέμι Μουρ: «Η μητέρα μου με εξέδωσε στα 15!»

Η αποκάλυψη της σταρ που σόκαρε το Χόλιγουντ

Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της διάσημης ηθοποιού Ντέμι Μουρ στη δημοσιογράφο Νταϊάν Σόγιερ. Σε αυτή αποκάλυψε πως η μητέρα της την εξέδωσε όταν ήταν 15 ετών, σοκάροντας την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Πίσω από τη λάμψη του Χόλιγουντ, τα εκατομμύρια δολάρια, το αλκοόλ και τις ουσίες, η σταρ κρύβει τις πληγές της παιδικής της ηλικίας. Οι αποκαλύψεις της προκαλούν ανατριχίλα. Η ίδια της η μητέρα την «πούλησε» σε έναν άντρα για 500 δολάρια!

«Δεν πιστεύω πως ήταν ξεκάθαρη συναλλαγή αλλά και πάλι του έδωσε την πρόσβαση και με έβαλε στο δρόμο του κακού» είπε στην τηλεοπτική της συνέντευξη.

Το «χτύπημα» στη ζωή της… διπλό! Στην εφηβεία της μαθαίνει πως ο άντρας που τη μεγάλωσε δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας. Μένει μόνη με την αλκοολική μητέρα της και χρειάζεται να τη σώσει πολλές φορές από την αυτοκτονία.

Η Ντεμι Μουρ φεύγει από το σπίτι της. Οι ουσίες και το αλκοόλ γίνονται ο σύντροφός της. Γυρίζει από οντισιόν σε οντισιόν και κάποια στιγμή, στα 19 της χρόνια η τύχη της χτυπάει την πόρτα. Ένας ρόλος στη σειρά «Γενικό Νοσοκομείο».

Αποτοξινώνεται και για 20 χρόνια παραμένει νηφάλια. Ως τα 40 όπου μετά το διαζύγιο με τον Μπρους Γουίλιες ερωτεύεται ξανά τον Άστον Κούτσερ. Στο βίβλιό της με τίτλο «Inside Out», η Μουρ ισχυρίζεται πως ο νεαρός ηθοποιός την απάτησε δυο φορές... Παρόλα αυτά ο χωρισμός τους την καταρρακώνει.

«Ένιωθα σαν ένα 15χρονο κορίτσι που ελπίζει να αρέσει σε κάποιον» εξομολογήθηκε.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top