Όταν ο Τάκης Σπυριδάκης μιλούσε για τον καρκίνο

Πώς αντέδρασε όταν έμαθε από τον γιατρό πως κάτι σοβαρό συμβαίνει

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Τάκη Σπυριδάκη, του ηθοποιού που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε διαφήμιση ως «αγαπούλας», ενώ αργότερα έπαιξε σε πολλά σίριαλ και έργα.

Ο 61χρονος ηθοποιός,τον Δεκέμβρη του 2016 αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα υγείας το οποίο αποκάλυψε πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα».

Πέθανε ο Τάκης Σπυριδάκης

 «Είχα καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά επειδή είχα κάποια συμπτώματα. Δε μπορούσα να φάω αλλά το απέδιδα στην κούραση και το άγχος. Δεν πήγα εγκαίρως στον γιατρό. Με την επιμονή της πρώην συζύγου μου με την οποία διατηρώ εξαιρετική σχέση, πήγα. Τότε εκείνος μου ανακοίνωσε πως κάτι σοβαρό συμβαίνει. Του είπα να μου πει ξεκάθαρα για να δω και εγώ τι θα κάνω. Το δεύτερο άγχος που είχα ήταν αν αυτό αντιμετωπίζεται και μου απάντησε πως μπορεί και να αντιμετωπίζεται» είχε δηλώσει.

Όσο για το πώς αντέδρασε όταν έφυγε από τον γιατρό; Πήγε σε ένα μπαράκι το πρωί με την σύζυγό του, ήπιε τέσσερα ουίσκι, κάπνισε ένα πακέτο τσιγάρα και πήρε κάποιες αποφάσεις. Το άγχος του, όπως επισήμανε ήταν το πώς θα το ανακοίνωνε στα παιδιά του. Ήθελε να κάνει μαζί τους μία κουβέντα.

Ο ηθοποιός έμεινε 52 μέρες μέσα στο νοσοκομείο, ενώ εκείνο που τον έκανε να δακρύσει ήταν το ενδιαφέρον των συναδέλφων του που στάθηκαν στο πλευρό του.

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν συνέχεια εκεί, καθόταν σε μια καρέκλα ο άνθρωπος και ξενυχτούσε, που μέχρι τότε είχαμε πει μόνο ένα γεια. Ήταν συγκινητικό, που μάλλον σημαίνει πως όλα αυτά τα χρόνια κάτι καλό έχω κάνει σε αυτό τον χώρο» δήλωσε ο Τάκης Σπυριδάκης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top