Νεκρή σε τροχαίο-καραμπόλα γνωστή τραγουδίστρια!

Έχασε τη ζωή της σε ηλικία μόλις 30 ετών

Σε ένα συγκλονιστικό τροχαίο έχασε τη ζωή της η γνωστή τραγουδίστρια της Country, Kylie Rae Harris. Η άτυχη κοπέλα σκοτώθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στο Νέο Μεξικό σε ηλικία μόλις 30 ετών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T H I R T Y . . . . . . . . . . . . . . . Can’t wait to celebrate at home in my PJs watching Netflix with the kiddo 🧁♉️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Rae Harris (@kylierh) στις

 

Στο δυστύχημα εμπλέκονται τρία συνολικά αυτοκίνητα και εκτός από τη Harris, σκοτώθηκε και ένα 16χρονο κορίτσι. Ο τρίτος οδηγός κατάφερε να σωθεί χωρίς τραυματισμούς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi. 👋🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Rae Harris (@kylierh) στις

 

«Με ραγισμένη καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι η Kylie Rae Harris σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα χθες το βράδυ. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να μοιραστούμε και ζητούμε ιδιωτικότητα για την οικογένειά της αυτή τη στιγμή. Όλοι όσοι γνώριζαν την Kylie ήξεραν πόσο αγαπούσε την οικογένειά της και πόσο πολύ αγαπούσε τη μουσική. Ο καλύτερος φόρος τιμής και για τα δύο είναι να μοιράσετε όση περισσότερη αγάπη μπορείτε σήμερα και να ακούσετε τη μουσική που σας εμπνέει», ήταν η δήλωση του εκπροσώπου της τραγουδίστριας, Alex Torez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

From our first show of the run at @hsbresort ...If only y’all could see what I look like morning after #kokefest 😳🤣 #yeesh • 📷: @terrahjadephoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Rae Harris (@kylierh) στις

 

Η Kylie Rae Harris η οποία πήγαινε σε μουσικό φεστιβάλ και είχε προγραμματισμένη εμφάνιση την Πέμπτη 5/9, στο τελευταίο της tweet ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους πως μένει από καύσιμα και βρίσκεται 58 χιλιόμετρα μακριά από το κοντινότερο βεζνινάδικο, ενώ συγκλονίζουν και τα τελευταία ΙnstaStories που έκανε μέσα από το αυτοκίνητό της, λίγη ώρα πριν το θανατηφόρο τροχαίο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Super excited to head to Taos for @bigbarndance this week. Magical times with wonderful people await! ✨⛰ • SHOWS THIS WEEK: Th 9/5 - Taos, NM S 9/7 - Turkey, TX

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Rae Harris (@kylierh) στις

 

«Πέρασα τα τελευταία είκοσι χρόνια της ζωής μου να έρχομαι στο Taos με τον πατέρα μου, τις αδερφές μου, τους παππούδες μου που ζούσαν εδώ και τον θείο μου που ζει ακόμα εδώ. Κυριολεκτικά όλοι όσοι ήταν εδώ έχουν πεθάνει, ανάμεσά τους και ο μπαμπάς μου. Μόνο ο θείος μου ζει. Οδηγώντας στους δρόμους αυτούς σήμερα – Οδηγώ για σχεδόν 12 ώρες - θα σκέφτεστε ότι είναι τόσο εξαντλητικό και βαρετό ταξίδι. Τις τελευταίες δύο ώρες που οδήγησα στα βουνά και θυμήθηκα τη θέση μου στο πίσω κάθισμα ως μικρό παιδί, όταν ο μπαμπάς μου έκανε αυτές τις διαδρομές εδώ – άρχισα να στεναχωριέμαι πραγματικά πολύ», ήταν μερικά από τα λόγια της στα Instagram Videos.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top