Κατερίνα Καινούργιου: «Ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής μου!»

Έκανε διακοπές στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τον νέο της σύντροφό

Στιγμιότυπα από το ονειρεμένο ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στο Τόκιο

Η 1η Σεπτέμβρη είναι ημέρα απολογισμού και αναθεώρησης στόχων. Τον απολογισμό της για το φετινό καλοκαίρι που έφτασε στο τέλος του, θέλησε να κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram. 

Η παρουσιάστρια λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, αποκάλυψε πως το φετινό καλοκαίρι ήταν το «πιο όμορφο της ζωής της». Το «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου», θα λέγαμε εμείς ότι χαρακτηρίζει την παρουσιάστρια, η οποία είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Οι δυο τους, μάλιστα, μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα, αποφάσισαν να ταξιδέψουν ως την Ασία και συγκεκριμένα, το Τόκιο της Ιαπωνίας και να γνωρίσουν από κοντά το μεγαλείο του ασιατικού πολιτισμού. 

«Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής μου!! «Γεμάτο εικόνες που μεγαλώνοντας θα γίνουν αναμνήσεις μιας εποχής που την ζήσαμε και ίσως έχει αφήσει ανεξίτηλα, ευδιάκριτα σημάδια μέσα μας, όπως τα λευκά μέρη κάτω από ένα μαγιό. Όσα καλοκαίρια κι αν περάσουν, όσοι ήλιοι κι αν κάψουν το φιλμ της ζωής μας, πάντα θα περιμένουμε την εποχή εκείνη που δεν χρειάζονται πολλά...» Και τι; Τώρα τελείωσε; #not #neverending Αλλά... καλώς ήρθες Σεπτέμβρη ...ας είσαι και συ υπέροχος... Λοιπόν, ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι σας;» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram, ανεβάζοντας μια sexy φωτογραφία της με μαγιό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωης μου !!!🙏🏻 «Γεματο εικόνες που μεγαλώνοντας θα γίνουν αναμνήσεις μιας εποχής που την ζησαμε και ίσως έχει αφήσει ανεξίτηλα, ευδιάκριτα σημάδια μέσα μας ,όπως τα λευκά μέρη κάτω από ένα μαγιό. Οσα καλοκαίρια κι αν περάσουν, όσοι ήλιοι κι αν κάψουν το φιλμ της ζωής μας ,πάντα θα περιμένουμε την εποχή εκείνη που δεν χρειάζονται πολλά...» Και τι?Τωρα τελείωσε ? #not #neverending Αλλά...καλώς ήρθες Σεπτέμβρη ...ας είσαι και συ υπέροχος...🙏🏻 Λοιπόν ,ήταν το πιο όμορφο καλοκαίρι σας? #helloseptember

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top