Έλληνας ηθοποιός για τον εθισμό του στον τζόγο: «Επαιζα 36 σερί ώρες»

«Δεν απαντούσα ούτε στα τηλέφωνα»

O Πέτρος Λαγούτης προσπάθησε πολύ και τελικά κατάφερε να απεξαρτηθεί από τον τζόγο. Ο ηθοποιός, μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και αποκάλυψε ότι αρχικά το «πάλεψε» κάνοντας ψυχανάλυση.

Λαγούτης-Αλικάκη: Όλη η οικογένεια μαζί μετά τον χωρισμό!

«Αφορμή για να ξεκινήσω την ψυχανάλυση ήταν ο εθισμός μου με τον τζόγο. Ξεκίνησα κάνοντας τέσσερα χρόνια ψυχοθεραπεία και επειδή δεν έβαλα μυαλό συνέχισα κάνοντας για δύο χρόνια απεξάρτηση στο ΚΕΘΕΑ», είπε στο  Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Πέτρος Λαγούτης / φωτογραφία NDP

Ο εθισμός του ηθοποιού στον τζόγο όπως εξομολογήθηκε κράτησε πάνω από δέκα χρόνια. Ξεκίνησε παίζοντας αραιά μέχρι που έγινε κανονικός εθισμός.

«Έχω κάτσει, όπως το λες, σε μία καρέκλα παίζοντας τυχερά παιχνίδια για 36 ώρες! Δεν απαντούσα ούτε στα τηλέφωνα, παρά μόνο όταν είναι τα παιδιά μου. Το χειρότερο με αυτού του είδους τον εθισμό είναι ότι δεν μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτός. Δεν είναι όπως με τους ναρκομανείς ή με τους αλκοολικούς που γίνονται δυσάρεστοι στους γύρω τους. Όταν κάποιος έχει εθισμό στον τζόγο μπορεί να φέρεται φυσιολογικά και στο κεφάλι του να γίνεται χαμός!», κατέληξε ο Πέτρος Λαγούτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top