Megan Fox: Παραμορφωμένη από τo botox η πιο hot γυναίκα του πλανήτη

Το κράξιμο στο Instagram

Πριν από λίγες μέρες το Instagram είχε «πάρει φωτιά» με την αποκάλυψη του πατέρα των τριών γιων της Megan Fox, Brian Austin Green, πως αρχικά δεν τον ενδιέφερε η ηθοποιός και δεν ήθελε καν να βγει μαζί της.

Τώρα, στο Instagram κυριαρχεί ξανά μεγάλη αναταραχή, αφού η 33χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από selfies, προφασιζόμενη πως δεν έχει φωτογένεια και βγαίνει πάντα άσχημη στις φωτογραφίες. Οι followers της, ωστόσο, είχαν άλλη γνώμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Took like 300 pictures the other day-looked like the reanimated corpse of Akhenaten in 297 of them. These are the other three. A 1% success rate!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox) στις

 

Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι τόνιζαν ότι η πάλαι πότε καλλονή του Hollywood έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της από την υπερβολική χρήση ενέσως botox.

Κάνει botox ο David Beckham; Δείτε τι απάντησε μέσω Instagram

Η Fox έχει πολλές φορές κατηγορηθεί στο παρελθόν για αισθητικές επεμβάσεις. Στα σχόλια οι άλλοτε fans της έκραζαν χωρίς έλεος την ηθοποιό, όμως, ήταν και κάποιοι που υποστήριζαν πως ό,τι κι αν κάνει η ηθοποιός θα είναι πάντοτε μία από τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως.

Είναι η Megan Fox, δεν μπορεί να γίνει άσχημη!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top