Η Gigi Hadid «ξαναχτυπά» - Συνεχίζει να δυσφημεί τη Μύκονο!

Ψάχνει να βρει το δίκιο της

Η Gigi Hadid, η οποία είναι ή μάλλον… ήταν λάτρης της Μυκόνο, βρέθηκε στο νησί πριν δύο βδομάδες μαζί με την αδελφή της, Bella Hadid ενόψει των γενεθλίων της άλλης τους αδελφής, Alana.

Και ενώ οι Αμερικανίδες καλλονές διασκέδαζαν ολημερίς κι οληνυκτίς δημοσιεύοντας συνεχώς στιγμιότυπα στα social media, η Gigi σε μία από τις αναρτήσεις της αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ληστείας. 

Θύμα ληστείας στη Μύκονο η Gigi Hadid - «Δεν ξαναπάω!»

Το super model συγκεκριμένα, προειδοποίησε τον κόσμο να μην επισκεφτεί τη Μύκονο επειδή δεν είναι ασφαλές νησί. Φυσικά, η προειδοποίησή της αυτή έκανε έξαλλους πολλούς followers της και λάτρεις της Ελλάδας, οι οποίοι σχολίασαν στα social media πως δεν γίνεται να απωθεί τον κόσμο από το να επισκεφθεί το νησί και να δυσφημεί μια χώρα που κύρια πηγή εσόδων της είναι ο τουρισμός, επειδή της συνέβη ένα ατυχές περιστατικό. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mykonos film in. PS(A). Don’t let insta fool u. Got robbed. Never going back lol. Wouldn’t recommend. Spend your money elsewhere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi’sposables 📸 (@gisposable) στις

 

Ωστόσο, η ίδια επανήλθε περιγράφοντας με λεπτομέρειες τη δυσάρεστη εμπειρία της και κάνοντας τα πράγματα χειρότερα για τη φήμη του ελληνικού νησιού:

«Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή – Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί.

Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου).

Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top