Ρουβάς-Παπακαλιάτης-Γεωργαντάς: Δείτε πώς ήταν το καλοκαίρι του 2004!

Η throwback φωτογραφία του παρουσιαστή

Το τηλεφώνημα του Θέμη Γεωργαντά στον Γιώργο Λιάγκα μπροστά στις κάμερες

Με νοσταλγική διάθεση ξεκίνησε τη μέρα του ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μέσω Instagram ένα επικό throwback από το καλοκαίρι του 2004, ποστάροντας φωτογραφία με τους διάσημους φίλους του Σάκη Ρουβά και Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Θέμης Γεωργαντάς: Πώς κρύβει την κοιλιά του στις φωτογραφίες με μαγιό

Θέμης Γεωργαντάς: Τι είπε πρώτη φορά για τον χωρισμό Λιάγκα-Σκορδά;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το καλοκαίρι του 2004 θα το θυμόμαστε νομίζω για πολλούς λόγους. Έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα. Πήραμε το Euro. Το Mad TV έκανε τα πρώτα του @madvma στο Θέατρο Βράχων! Το καλοκαίρι του 2004 όμως έγινε κάτι ακόμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ο καλός μου φίλος @iliaskokotos έκανε την ονομαστική του εορτή στο @portoelounda. Αυτό που ζήσαμε όσοι ήμασταν εκεί, ήταν απλά "A Night To Remember"! Θα ήθελα να ποσταρω κι άλλες φωτό, αλλά θα βρω το μπελά μου νομίζω 😂 Οπότε θα αρκεστώ σ αυτή την ωραία με @cpapakaliatis και τον (single τότε?) @sakisrouvas 😎😎😎 #tb #friends #fun #smile #polygelio #elounda #portoelounda #kriti #throwbackthursday #tbt #throwback #love #instagood #thursday #like #photooftheday #picoftheday #fun #smile #life #travel #instagram #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Georgantas (@themisgeorgantas) στις

«Το καλοκαίρι του 2004 θα το θυμόμαστε νομίζω για πολλούς λόγους. Έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα. Πήραμε το Euro. Το Mad TV έκανε τα πρώτα του @madvma στο Θέατρο Βράχων! Το καλοκαίρι του 2004 όμως έγινε κάτι ακόμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ο καλός μου φίλος @iliaskokotos έκανε την ονομαστική του εορτή στο @portoelounda. Αυτό που ζήσαμε όσοι ήμασταν εκεί, ήταν απλά "A Night To Remember"! Θα ήθελα να ποσταρω κι άλλες φωτό, αλλά θα βρω το μπελά μου νομίζω \ud83d\ude02 Οπότε θα αρκεστώ σ αυτή την ωραία με @cpapakaliatis και τον (single τότε?) @sakisrouvas» έγραψε στη λεζάντα του όμορφου ενσταντανέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top