Αργυρός: Κλειστό απόψε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται - Τι συνέβη

Ως ένδειξη πένθους

Από την καλοκαιρινή περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού

O Γιώργος Ποζίδης, οποίος εκτός από Ολυμπιονίκης ήταν και επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.

Πέθανε ο Γιώργος Ποζίδης από ανακοπή καρδιάς

Την αποκάλυψη του θλιβερού συμβάντος έκανε μέσα από το Instagram, ο συνέταιρός του, Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του Κωνσταντίνου Αργυρού πως το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, θα παραμείνει απόψε 2 Αυγούστου κλειστό, ως ένδειξη πένθους.

«Είναι μια δύσκολη μέρα, μια μέρα που μας πονάει. Η επιχείρηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι συνεργάτες και το προσωπικό συμμετέχουμε στο πένθος για τον απροσδόκητο χαμό του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη Γιώργου Ποζίδη.

Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του και νιώθουμε μέλος της . Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του σήμερα Παρασκευή 2/8 το (…) δε θα λειτουργήσει ..», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Λεμπιδάκης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ειναι μια δύσκολη μέρα , μια μέρα που μας πονάει . Η επιχειρηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρος , οι συνεργάτες και το προσωπικό συμμετέχουμε στο πένθος για τον απροσδόκητο χαμό του επιστήθιου φίλου και συνεργάτη Γιώργου Ποζιδη. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του και νιώθουμε μέλος της . Σε ένδειξη πένθους και τιμής στη μνήμη του σήμερα Παρασκευη 2/8 το Φαντασια δε θα λειτουργήσει .. Το Σάββατο 3/8 ολοκληρώνεται αυτός ο προγραμματισμένος κύκλος εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού. Θα ειναι μια ιδιαίτερη βραδιά για εμάς . Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Ποζίδη. @fantasia.live.official @teatro.music.hall @vogue.club.official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Lebi (@harislebi) στις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top