Συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο: Το μενού των 1.000 ευρώ και το... πρωινό!

Κάθε χρόνο γίνεται στο Nammos

Τα βίντεο είναι από το Intsagram του Nammos και της Μαρίνας Βερνίκου

H καθιερωμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου έγινε το βράδυ της Πέμπτης και χιλιάδες κόσμου ήταν εκεί για να τον απολαύσουν! 

Κάθε χρόνο έχει γίνει παράδοση το συγκεκριμένο event στην Ψαρού. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε μετά τη μία τα ξημερώματα με τον Amr Diab να ερμηνεύει το Tamally Maak, το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην σκηνή στις 3.10 τα ξημερώματα, φορώντας λευκό σακάκι και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Στον ουρανό έπεσαν δεκάδες πυροτεχνήματα και το πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι «Όλος Δικός Σου».

Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν η στιγμή που ένας θαυμαστής του Amr Diab ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε για να βγάλουν selfie. Οι άνδρες ασφαλείας έτρεξαν αμέσως να τον κατεβάσουν, όμως ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης τον τράβηξε πίσω στο stage και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Να σημειωθεί ότι για τις 1.200 θέσεις οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούσαν από 1.000 ευρώ και έφτασαν μέχρι και τα 1.500.

Οι σεφ του Nammos είχαν επιμεληθεί ένα ιδιαίτερο μενού που περιλάμβανε εκλεκτά κρέατα και θαλασσινά εδέσματα, ενώ ο διάσημος Τούρκος Νουσρέτ είχε φροντίσει και για το πρωινό.

Δείτε το βίντεο του Mykonoslivetv:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top