Προεδρικό Μέγαρο: Τι φόρεσαν οι κυρίες στη γιορτή της Δημοκρατίας

Τράβηξαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους

Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε για την 45η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας το βράδυ της Τετάρτης.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε αναβληθεί πέρυσι εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών στο Μάτι.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, o Κυριάκος Μητσοτάκης όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων, η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, βουλευτές, προσωπικότητες της πνευματικής και καλλιτεχνικής ζωής και πολλοί ακόμη.   

Για πρώτη φορά φέτος, η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έψαλε τον εθνικό ύμνο, προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκομένους.   

Οι κυρίες όπως πάντα τράβηξαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους!

Δείτε τι φόρεσαν:

Μαύρο midi φόρεμα με εσάρπα στην ίδια απόχρωση επέλεξε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά-(EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Η υπουργός Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, επέλεξε ένα σκούρο μπλε φόρεμα.(EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Η Θεοδώρα Τζάκρη φόρεσε λευκό midi φόρεμα, με έναν ώμο, το οποίο συνδύασε με nude πέδιλα.(EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Ένα αρχαιοελληνικού στιλ φόρεμα της εταιρείας Zeus&Dione επέλεξε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Η πορτοκαλί απόχρωση ήταν εντυπωσιακή και συνδυάστηκε με διακριτικά κοσμήματα και μπεζ εσπαντρίγιες.(EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση total black με μαύρα πέδιλα-(EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Η Νόνη Δούνια αυτή τη φορά επέλεξε ένα nude φόρεμα με κέντημα στο επάνω μέρος και στα μανίκια, συνδυάζοντάς το με γόβες στην ίδια απόχρωση.(EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top