Χωρίς ρετούς - Δείτε τη Μιμή Ντενίση στην παραλία με το μαγιό!

Πόσταρε φωτογραφίες από τις διακοπές της σε Νάξο και Τήνο

Φωτογραφίες της ηθοποιού από την επίσκεψή της στα Ηνωμένα Έθνη την περασμένη άνοιξη

Η αγαπημένη ηθοποιός και θεατρική παραγωγός. Μιμή Ντενίση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές λιγο πριν επιστρέψει θεατρικά με το «Κι Από Σμύρνη... Σαλονίκη», ενώ μοιράζεται μερικές από τις χαλαρές της στιγμές στο Instagram.

Μάλιστα δε δίστασε να φωτογραφηθεί φορώντας μόνο το μαγιό της, γράφοντας στην ανάρτηση.: «Φεύγοντας από την υπέροχη Νάξο για την αγαπημένη μου Τήνο πήρα μαζί μου όμορφες αναμνήσεις από ανθρώπους και μέρη. Μοναδικές παραλίες… υπέροχες γεύσεις… άψογη διαμονή… Με κέρδισε αυτό το νησί που δεν το ήξερα, του χρόνου πάλι. Την αγάπη μου στους φιλόξενους Ναξιώτες που θυμίζουν Έλληνες άλλων εποχών».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φευγοντας απο την υπεροχη Ναξο για την αγαπημενη μου Τηνο πηρα μαζι μου ομορφες αναμνησεις απο ανθρωπους κ μερη.Μοναδικες παραλιες Πλακα @pepermint Μικρη Βιγλα @asteriasbythebeach υπεροχες γευσεις @axiotisa τετοια ταβερνα δεν υπαρχει πουθενα αλλα κ στην χωρα @mezemeze..Αψογη διαμονη @kedrossuites...Με κερδισε αυτο το νησι που δεν το ηξερα.του χρονου παλι.Την αγαπη μου στους φιλοξενους Ναξιωτες που θυμιζουν Ελληνες αλλων εποχων.#greeksummer #greekislands #paradise #naxosisland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

Γενέθλια για τη Μιμή Ντενίση - Δείτε την εντυπωσιακή της τούρτα!

Μιμή Ντενίση: Αποκάλυψε πώς έβγαλε τον Νίκο Μουτσινά στο θέατρο

Εννοείται πως η σιλουέτα της μόνο θαυμασμό μπορεί να προκαλέσει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top