Γενέθλια για τη Μιμή Ντενίση - Δείτε την εντυπωσιακή της τούρτα!

Είχε πάνω κεράκια ή όχι;

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψη της ηθοποιού στον ΟΗΕ

Μόνο τα «χρόνια πολλά» μας θα μπορούσαμε να πούμε στη Μιμή Ντενίση, αφού ως γνωστόν δε ρωτάμε ποτέ την ηλικία μίας κυρίας!

Η Τετάρτη ήταν μία ξεχωριστή για τη γνωστή ηθοποιό, καθώς είχε τα γενέθλιά της. Στο πλευρό της βρέθηκαν όσοι την αγαπάνε, με την κόρη της Μαριτίνα, που σπουδάζει στην Κύπρο, να ξεχωρίζει.

Μιμή Ντενίση: Αποκάλυψε πώς έβγαλε τον Νίκο Μουτσινά στο θέατρο

Η Μιμή Ντενίση είναι fan του Eminem

Tο βράδυ της Τετάρτης η μεγάλη πρωταγωνίστρια μοιράστηκε με τους followers της την εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε σε σχήμα στέμματος και χαρακτηριστικά έγραφε πάνω «Happy Birthday Queen» (Ευτυχισμένα γενέθλια Βασίλισσα!). Μάλιστα, δε δίστασε να κάνει και μία προσωπική εξομολόγηση: «Ποιον να πρωτοευχαριστήσω για τις ευχές για τα λουλούδια για τα δώρα κ κυρίως για τα τρυφερά λόγια!!! Είμαι ευγνώμων που έχω ένα παιδί σαν την Μαριτίνα που με συγκινεί βαθιά με την αγάπη του ,που έχω μια οικογένεια δεμένη κ πάντα πλάι μου…που έχω φίλους πολλούς κ αληθινούς μέσα από τη δουλειά μου..ξέρετε είναι σπουδαίο να νιώθεις πως οι συνεργάτες σου σ αγαπούν κ σε παραδέχονται .πάντα ήθελα να ήμαστε μια παρέα κι όχι εγώ..κ οι άλλοι.

Το ίδιο με τον κόσμο. Νοιώθω ευλογημένη για την υπέροχη σχέση που έχω με το κοινό! Κι όχι με μια γενιά!! Πιάνω από 5 χρονών μέχρι 95 !!! Αυτά είναι τα βραβεία μου κ τα παράσημα μου πάνω από κάθε τιμή. Θα θελα να μπορούσα να σας ευχαριστήσω έναν έναν..μα αφού δεν γίνεται να ξέρετε πως το Ευχαριστώ μου για όλα είναι από καρδιάς !! Μιμη», έγραψε στη φωτογραφία με την τούρτα-υπερπαραγωγή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ποιον να πρωτοευχαριστησω για τις ευχες για τα λουλουδια για τα δωρα κ κυριως για τα τρυφερα λογια!!! Ειμαι ευγνωμων που εχω ενα παιδι σαν την Μαριτινα που με συγκινει βαθεια με την αγαπη του ,που εχω μια οικογενεια δεμενη κ παντα πλαι μου...που εχω φιλους πολλους κ αληθινους μεσα απο την δουλεια μου..ξερετε ειναι σπουδαιο να νοιωθεις πως οι συνεργατες σου σ αγαπουν κ σε παραδεχονται.παντα ηθελα ναμαστε μια παρεα κι οχι εγω..κ οι αλλοι.Το ιδιο με τον κοσμο.Νοιωθω ευλογημενη για την υπεροχη σχεση που εχω με το κοινο! Κι οχι με μια γενια!! Πιανω απο 5χρονων μεχρι 95 !!! Αυτα ειναι τα βραβεια μου κ τα παρασημα μου πανω απο καθε τιμη.Θαθελα να μπορουσα να σας ευχαριστησω εναν εναν..μα αφου δεν γινεται να ξερετε πως το Ευχαριστω μου για ολα ειναι απο καρδιας !! Μιμη.@mimidenissi #birthday #gratefull #friends # love #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top